Trex 500 bu kanatçığın ismi nedir nerede bulabilirim

TÜRKALP KUCUR

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba

Elime bir trex500 geçti
geçti derken satın aldım havadan kapmadım :)

kontrol ederken farkettim ki resimde ilettiğim kanatçık gevşek. Vidası laçka olmuş.. Tahminimce bunu bu şekilde kulanmak tehlikeli. Bu kanatçığın ismi nedir nasıl nereden edinebilirim?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Trex 500 için DFC kafa seti ve dfc ana shaft alıp onu fbl ünite ile ucurmanizi tavsiye ederim. Çubuklu heli sorunlarıni anlayacak olanlari bulmak zor. Ben 2016 da girdim. Çubuklu heli ucurani hiç sahada görmedim. Sezginin ve hasan cavigin trex 500 unu dfc kafa yaptık. Heliler çok stabil uçmaya başladı. Çubuklu kafada helikopter hep kayıyor. Onu dizginlemek çok zor. Çubuklu yedek parça bulmak çok zorlaştı bir de. Ama bu çubuklu modeli ucurursaniz video çekip yükleyin hatıra kalsın hepimize 😸😄😎

Son düzenleme:
Flybar paddle antika değerinde bir parça bende de 500 ve 450 için olanlar duruyor, görünce eski günleri hatırladım. Şu zamanlarda artık flybar ve eski tip gyrolar ile uğraşmak pek akıl kârı değil zaten stabilite farkı vs. derken hiç gerek yok bir Tarot dfc kafa ve kbar ile ekonomiğinden dfc dönüşümü iyi olur :saygilar: