Trex 450 yardimm

ogulcanacar

Tecrübeli Uye
Asiri titreme var nerde yanlis yaptikki bi el atsaniz ne guzel olur :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Trex 450 yardimm

Ogulcan kesinlikle fiziksel bir problem var ya toplama/montaj ile ilgili ya parça ile ilgili. Bu tür problemleri uzaktan bir şey söylemek zor.

Öncelikle bu model sana toplu gelmedi mi ? Eğer öyle ise Egemen güzel şekilde toplamıştır diye düşünüyorum. Sen hangi kısımlara neler yaptın, biraz daha bilgi verebilir misin rica etsek.

Eğer kendin topladı isen, şu konuların tümüne bakmanı tavsiye ederim. Böylece yeni yanlış yaptığını görmen daha kolay olur.

Onun harici bu tür problemler ile ilgili Türker kardeşim güzel bir check-list hazırlamıştı. Buradan gördüğüm kadarı ile yenin problem "Kuyruk aşağı-yukarı sallanıyor :" benziyor. O kısma bakarak gerekli kontrolleri yapmanı öneririm ;)

Trex 450 yardimm

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ogulcan kesinlikle fiziksel bir problem var ya toplama/montaj ile ilgili ya parça ile ilgili. Bu tür problemleri uzaktan bir şey söylemek zor.

Öncelikle bu model sana toplu gelmedi mi ? Eğer öyle ise Egemen güzel şekilde toplamıştır diye düşünüyorum. Sen hangi kısımlara neler yaptın, biraz daha bilgi verebilir misin rica etsek.

Eğer kendin topladı isen, şu konuların tümüne bakmanı tavsiye ederim. Böylece yeni yanlış yaptığını görmen daha kolay olur.

Onun harici bu tür problemler ile ilgili Türker kardeşim güzel bir check-list hazırlamıştı. Buradan gördüğüm kadarı ile yenin problem "Kuyruk aşağı-yukarı sallanıyor :" benziyor. O kısma bakarak gerekli kontrolleri yapmanı öneririm ;)

Abi problemi cozdum ana saft biraz egriydi egemen sagolsun yedegini gondermisti degistirdim sikinti kalmadi bu seferde kuyruk servosu bi calisio bi calismiyo ne oldu anlamadim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Trex 450 yardimm

Bence de mekanik bir problem var. :rolleyes: Ben olsam ilk iş Main Shaftı ve Feathering Shaftı kontrol ederdim.

Bir de aklıma tracking problemi geliyor. Ana palde ve flybar pad'lerde aşırı bir tracking var mı diye kontol etmek gerek bence...

Trex 450 yardimm

Türker Akgün' Alıntı:
Bence de mekanik bir problem var. :rolleyes: Ben olsam ilk iş Main Shaftı ve Feathering Shaftı kontrol ederdim.

Bir de aklıma tracking problemi geliyor. Ana palde ve flybar pad'lerde aşırı bir tracking var mı diye kontol etmek gerek bence...
Su anda hic bir problem yok abi tek sikintim kuyruk servosu kafasina gore bi calisiyo bi calismiyo anlamadim

Trex 450 yardimm

ogulcan acar' Alıntı:
Su anda hic bir problem yok abi tek sikintim kuyruk servosu kafasina gore bi calisiyo bi calismiyo anlamadim
Gyroya başka bir servo takıp servo sağlam mı diye test et bence öncelikle...

Trex 450 yardimm

ogulcan acar' Alıntı:

Elektriksel bağlantılarda bir problem olabilir, servo da sıkıntı olabilir... tek tek deneyip bakmak lazım :-\

Trex 450 yardimm

Safti sokmeden once saat gibiydi hic bi problem yoktu gyro ya servo nasil baglaniyo bilmiyorum ama bu gidisle onuda ogrenicez gibi duruyo :) sevdim ama ben bu 450 yi daha yerden kesilmeden ogretmeye basladi bile :laugh:

Trex 450 yardimm

ogulcan acar' Alıntı:
Safti sokmeden once saat gibiydi hic bi problem yoktu gyro ya servo nasil baglaniyo bilmiyorum ama bu gidisle onuda ogrenicez gibi duruyo :) sevdim ama ben bu 450 yi daha yerden kesilmeden ogretmeye basladi bile :laugh:

Su an ihtiyacin olan kisim

Bundan sonra aklina bir sey gelirse mutlaka bakman gereken konu ;)

Trex 450 yardimm

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Su an ihtiyacin olan kisim

Bundan sonra aklina bir sey gelirse mutlaka bakman gereken konu ;)

Mehmet abi sende olmasan napicam valla hic bilmiyorum :laugh: :RCKolik: bitane valla nerden bulcaktim yoksa bu kadar fazla turkce ve video anlatimli kaynagi :)

Trex 450 yardimm

ogulcan acar' Alıntı:
... gyro ya servo nasil baglaniyo bilmiyorum ama bu gidisle onuda ogrenicez gibi duruyo :) ...
Aynen Oğulcan hepbirlikte öğreniyoruz burada sürekli. :lollol: :lol: :RCKolik:

Trex 450 yardimm

hepinize çok çok teşekkur ederim gerek birebir yardım ve tariflerinizle gerek yorum ve tecrubelerinizle bugun ilk kez 450 yi çok saglıklı bi şekilde yerden kestim bana göre çok güzel bi uçus yaptım ve kırımsız sağ sağlim yere indirdim keşke bi video çekip sizinle paylaşabilseydim ama ilk uçusun heyecanı unuttum :)

Trex 450 yardimm

ogulcan acar' Alıntı:
hepinize çok çok teşekkur ederim gerek birebir yardım ve tariflerinizle gerek yorum ve tecrubelerinizle bugun ilk kez 450 yi çok saglıklı bi şekilde yerden kestim bana göre çok güzel bi uçus yaptım ve kırımsız sağ sağlim yere indirdim keşke bi video çekip sizinle paylaşabilseydim ama ilk uçusun heyecanı unuttum :)
Hadi gözün aydın Ogulcan :halay: Artık bundan sonrası çok daha kolay olur ;) 2. ve 3. uçuş videosunu mutlaka bekliyoruz ama :RCKolik:

Trex 450 yardimm

zevkle paylaşırım abi videoları :laugh:

Trex 450 yardimm

ogulcan acar' Alıntı:
Gözün aydın Oğulcan. :bravo:

Nice kırımsız uçuşlar olsun. :halay: :yuppi: