Mustafa Çoban.' Alıntı:
Gece gece iyi geldi abi hayırlı olsun tekrardan çok güzel olmuş kırımsız uçuşlar.
SM-G900F cihazımdan gönderildi
Çok teşekkür ederim Mustafa....Hepimize kırımsız uçuşlar olsun....
Mehmet ÖZER' Alıntı:
Ooo Maiden gelmiş Hakan abi ellerine sağlık şahane olmuş
Sağolasın Mehmet , boş durma iş görme hesabı oldu işte....
Rasim Öztürk' Alıntı:
Hakan abi yakışıklıyı havada gördük, gözümüz aydın
Curveler, throttle değerleri, vs derken iyi de uçuş süresi yakalamış. Kırımsız uçuşlar
Sağolasın Rasim'im , dediğin gibi baya bir yordu curveler , yine de tam huzurlu bir uçuş sayılmazdı....
Evrim SUTEL' Alıntı:
Hakan abi iste bu
Eyvallah Evrim , darısı senin başına diyelim mi..
mevlüt yılmaz' Alıntı:
Hakan Bey maiden videosunu seyrettim, model çiçek gibi olmuş eline emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim Mevlüt bey , Eskişehir ekibinin tırnağı olamam ama idare ediyoruz bu şartlarla işte....
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İşte olay budur
Ellerine sağlık Hakan'ım bence harika olmuş
Bu arada dar alanda uçuş da gayet başarılıydı, gözlerden kaçmadı
Rasim'in de dediği gibi süre olarak gayet tadmin edici. İndiğinde pilin değeri ne durumdaydı, kontro ettin mi ??
Teşekkür ederim kardeşim
, sen yardımcı olmasan bunların sadece videolarını seyrediyordum hala...
5 dakika uçtum , video çekecek kimsem yoktu , eşim sağolsun mesaisi bitince geldi ve çekiverdi , akıllı telefonlara çağrı gelince kayıt işini kesiyor , en azından hanımınki öyle , o yüzden videonun bir on - on beş saniyesi gidik , ortalarda bir yerlerde..5 dakika sonra inip kontrol ettiğimde , pil dokunulamayacak kadar sıcaktı
, esc'de sıcaktı ama kabul edilebilir sınırdaydı , piller 3.75'e kadar düşmüş , ben aslında 3.80'in hiç altına düşürmezdim , demek ki timer'i bu ayarlar ile 4.30 gibi ayarlamak gerekecek....
Bu arada piller 800mah nanotech.Üzerinde 40C yazıyor ama , hafiften şişiklerdi zaten geldiklerinde , sanırım ben de azcık daha şişiriverdim , pil işi gündeme geldiğinde bir tavsiye isterim , şimdilik bekleyedursun....