Teşekkür ederim @Mustafa Koç. Evet trainer 40-46(160cm kanat), 60 (188cm kanat) ve 75 (200cm) flapli trainer ürettim. 1 sene önce temin ettiğim malzemeler neredeyse maliyeti 2 katına çıktı. Ve her geçen gün malzemeler artıyor durumum böyle olunca yurtdışından temin edilen model uçakların yukarıdaki fiyatları bu şekilde olması kaçınılmaz. Örneğin 5 tanesi 40 TL aldığım balsa levha bugün 67tl ile 90 TL arasına temin ediliyor. 80tl aldığım 2mm huş kontra bugün 144tl temin edebiliyorum. Buna rağmen minimum değerde tutarak kit üretiyorum. Ürettiğim kitler sadece trainer da değil. Piper j3 cup her boyutunu üretiyorum. Extra330 LT 30cc, 61cc, 120cc boyutunu tasarladım montajını yapıp uçuş testlerini bahara yapacağız.Böyle bir kit şu anda 46lık ve 60lık olmak üzere satılıyor fiyatları makul üreticisi de forumumuzun üyesi @Yasin_Yanık . Bir tane de burada arkadaşlar yaptı ama uçurma fırsatı olmadı henüz. Bir inceleyin bence.
Dle 30cc benzin motor aldım Türkiye'den sıfır, fiyatı bir kaç ay içerisinde 500tl arttı bugün iyiki almışım diyorum . Piyasaya yetişmek mümkün değil
Artık tüm uçtuğum modellerimi kendim tasarlıyorum yapıyorum kanat kopmasi gibi bir problem yaşamıyorum
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol