Eveet, Herkese merhabalar.Uzun zamandır aranızda yoktum, foruma ara ara giriş çıkışlar yaptım ama, aktif olamadım.Reelde bağzı problemler vardı.Şimdi ise çok şükür bin şükür herşey yolunda.Uçak yapımına başladık çok değerli İsmail Bayfen Hocam ile.Bilecik`te kendisi fen bilimleri öğretmenidir.Ve ayrıca model uçağa gönlünü verenlerdendir.
Şuna belki inanmazsınız ama, benim simlulatorde hiç uçuşumu görmeden, kendi trainer modelini bana uçurttu ve feda etti.Kendisine yine çok teşekkürlerimi sunuyorum.Ama bende modeli uçururken hakkını verdim tabi.
Uçakda
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ama varya gerçekten süper bir cihaz.Yarı otonomlu modda uçurdum kendisini, otomatik vites araba gibi.Evet, çok değerli İsmail Bayfen Hocamın trainer uçağı resimde görüldüğü gibidir...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Şuna belki hiç inanamayacaksınız ama, bu resimde gördüğünüz ufak kardeşimiz Ali kardeşim, hiç sim çalışması olamadan, 1 kere bile, uçağı harbiden uçurdu.Gözlerimize inanamadık.
----
Bilecik Gençlik Merkezinden Bağzı Kesitler
--
Evet dün itibari ile FT EXPLORER yapımına hocam ile başladık. İlk öncesinde THK Kurumu`ndan aldığımız fotoblok kalıbını yavaş yavaş söküp, parçaları birleştirmeye başladık.
---
--
--
Ve ilk defa model uçak uçurmanın gerçekten çok zevkli ve bir okadar da, heyecan verici olduğunu belirtmek isterim.Hatta Ali kardeşim, ben uçağı uçururken Cihad Abi, kumanda ve ellerin tir tir titriyor diyordu.
Ne yapalım herşeyin bir ilki varmış.
--
Buyrun ilk maiden, ama videoyu tam çekememişiz.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
----
Finali de çay içerek bitirmiş olduk.Yapacağım modelin analizlerini size adım adım anlatacağım inşAllah.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
mutlaka olsun.Hocamın dediği söz, en azından uçağın kırılmasını değilde en az zararla kurtarıldığını belirtmişti.Gözden kaçırdığınız zaman bile modeli, aygıt otomatik olarak kendisi size getiriyor demişti.
--
HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM.