Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Adil Ertuğrul Kaya , Üstadım sen yine 4 ayda aldırmışsın, Ben 3 senedir, heves adip anca alabildim.Beni en iyi @Ali Haydar GÖK abim bilir. Az mı kafasını şişirmedim Ali abimin.Sağolsun hiç beni kırmayıp, her soruma güzelce cevaplar verdi.Hakkını ödeyemem.
@BİLAL KOÇ Hocam inşAllah şu önümüzdeki günlerde yapıp, ilk uçuşumu paylaşacağım.Şuana kadar yapamamamın sebebi, araya tatil falan girdi,sonra ailevi hastalıklar falan oldu ciddi bir şekilde, inanın forumdan bile uzak kaldım. @Seyit Bilgi Haklısınız, bende aynen öyle yaptım zaten.Tekrardan çözüm öneriniz için teşekkür ederim.
@BİLAL KOÇ Hocam inşAllah şu önümüzdeki günlerde yapıp, ilk uçuşumu paylaşacağım.Şuana kadar yapamamamın sebebi, araya tatil falan girdi,sonra ailevi hastalıklar falan oldu ciddi bir şekilde, inanın forumdan bile uzak kaldım. @Seyit Bilgi Haklısınız, bende aynen öyle yaptım zaten.Tekrardan çözüm öneriniz için teşekkür ederim.