Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,876 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 30 Ocak 2019 #16 Kadir Kurt' Alıntı: Güncelleme yapalım ? Genişletmek için tıkla ... Ben hemen 1 tane sipariş edeyim Tepkiler: Hakan Ülgenalp ve Kadir Kurt
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 31 Ocak 2019 #17 Hakan Ülgenalp' Alıntı: Hayırdır Kadir , model fabrikası mı açtınız , kaça satıyon , free shippingse alalım birer tane Genişletmek için tıkla ... Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ben hemen 1 tane sipariş edeyim Genişletmek için tıkla ... Benim olsa hemen gönderirdim sizlere ? Thk nin eğitimine katıldık. Ata ve flamingoyu tekrar yapiyoruz. Uçarsa videolar gelecek ? Tepkiler: Türker Akgün, Özgür Evren Varol, Levent Suberk ve 3 diğerleri
Hakan Ülgenalp' Alıntı: Hayırdır Kadir , model fabrikası mı açtınız , kaça satıyon , free shippingse alalım birer tane Genişletmek için tıkla ... Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ben hemen 1 tane sipariş edeyim Genişletmek için tıkla ... Benim olsa hemen gönderirdim sizlere ? Thk nin eğitimine katıldık. Ata ve flamingoyu tekrar yapiyoruz. Uçarsa videolar gelecek ?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,876 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 31 Ocak 2019 #18 Kadir Kurt' Alıntı: Thk nin eğitimine katıldık. Ata ve flamingoyu tekrar yapiyoruz. Uçarsa videolar gelecek ? Genişletmek için tıkla ... Şöyle toplu halde bir uçuş videosu alalım Tepkiler: Özgür Evren Varol, Türker Akgün ve Hakan Ülgenalp
Kadir Kurt' Alıntı: Thk nin eğitimine katıldık. Ata ve flamingoyu tekrar yapiyoruz. Uçarsa videolar gelecek ? Genişletmek için tıkla ... Şöyle toplu halde bir uçuş videosu alalım
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,784 Tepkime puanı 15,435 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 31 Ocak 2019 #19 Kadir epey bir yedek kanat yapmışsın, rahat rahat uçarsın artık. Tepkiler: Kadir Kurt, Özgür Evren Varol ve Hakan Ülgenalp
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 31 Ocak 2019 #20 Türker Akgün' Alıntı: Kadir epey bir yedek kanat yapmışsın, rahat rahat uçarsın artık. Genişletmek için tıkla ... Küçükken kağıttan helikopter yapıp hepsini ayni anda camdan atardik. Hepsi benim olsa arka arkaya salardım ? Bu arada Birol abiyle tanıştım. (Rookie modelinin tasarımcısı) Çok değerli bilgilerini bizlerle paylaşıyor. Yeni şeyler öğreniyoruz. Tepkiler: Ömer Erkan, Mehmet Kucuksari, Türker Akgün ve 1 kişi daha
Türker Akgün' Alıntı: Kadir epey bir yedek kanat yapmışsın, rahat rahat uçarsın artık. Genişletmek için tıkla ... Küçükken kağıttan helikopter yapıp hepsini ayni anda camdan atardik. Hepsi benim olsa arka arkaya salardım ? Bu arada Birol abiyle tanıştım. (Rookie modelinin tasarımcısı) Çok değerli bilgilerini bizlerle paylaşıyor. Yeni şeyler öğreniyoruz.
Özgür Evren Varol RcFanatik Katılım 30 Kas 2014 Mesajlar 4,668 Tepkime puanı 20,124 Yaş 47 Konum Wallingford / İngiltere İlgi Alanı Uçak 31 Ocak 2019 #21 Kadir Kurt' Alıntı: Birol abiyle tanıştım Genişletmek için tıkla ... Benden çok selam söyle lütfen Tepkiler: Kadir Kurt, Mehmet Kucuksari ve Türker Akgün
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 31 Ocak 2019 #22 Özgür Evren Varol' Alıntı: Benden çok selam söyle lütfen Genişletmek için tıkla ... İlk fırsatta iletiyorum
Özgür Evren Varol' Alıntı: Benden çok selam söyle lütfen Genişletmek için tıkla ... İlk fırsatta iletiyorum