Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

mesut kaya' Alıntı:
Elimde şu an t -rex 450 var hevesle aldığım ama 2. el aldım.. Kumandası da kendi kumandası..Tecrübe olmadığı için bu modeli aldım bir yerden başlamak gerektiğini düşündüğümden.. Yoksa çok video izleyip yazıları okuyorum ama bir türlü cesaret edemiyordum en son bir yerden başlayalım belki gerisi gelir diyerekten bi atılımda bulundum açıkçası. Sonrası artık ne şekilde gelişir bende bilemiyorum.

Umarım hevesim kırılmaz ve kendimi geliştirme fırsatı bulurum sizlerin de destekleriyle..

Mesut bey rica etsek, elinizdekilerin bir kaç tane fotosunu koysanız. :saygilar:

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Levent abi;

Bnede t rex 450 nini kumandası var ALIGN yazıyor kumandanın üstünde imdi yanım da yok o yüzden tamhatırlamıyorum. Kendi kumandamla kullanabilirim daha iyi olur aslında . Ama kumandayı eşitlemek mi gerekir. yani ben yapabilir miyim. ve tv ye de bağlanabilir mi acaba. Kurulumu kolay mıdır.

Teşekkürler

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Levent Bey;

Foto çok net değil ama şu an dün ürün geldiğinde çektiğim bi foto var.Şu anda işteyim ama attığım net değilse anlaşılmaz ise yarın koyabilirim fotolarını.

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

mesut kaya' Alıntı:
Levent abi;

Bnede t rex 450 nini kumandası var ALIGN yazıyor kumandanın üstünde imdi yanım da yok o yüzden tamhatırlamıyorum. Kendi kumandamla kullanabilirim daha iyi olur aslında . Ama kumandayı eşitlemek mi gerekir. yani ben yapabilir miyim. ve tv ye de bağlanabilir mi acaba. Kurulumu kolay mıdır.

Teşekkürler

Sizin model bu mu?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yoksa bu mu?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Aslında, fark etmez sonuçta 6 kanal futaba kumanda yani, sadece dongle işinizi görür.

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Evet Levent Bey bu ürününün aynısından.

Dongle dediğiniz kumandasız olan sanırım..Aldığımda eşitleme vs. bağlantı kurabilir miyim. Bir de Aliexp. güvenilir mi alışveriş için. ürün sipariş versem ne kadar sürede geliyor. Kargo parası falan ödüyor muyum nasıl olur çinden geliyor sanırım. Maliyeti ne olabilir tahmnini

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Levent Bey;

Bu ilan için ne dersiniz.
Mehmet Bey sizede teşekkür ederim bu arada verdiğiniz link ve bilgiler için.

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Mesut bey ben yaklaşık 1 yıl oldu bu işe başlayalı ve size şunu diyeyim ne yaparsanız yapın kırım olur. kırım nede olsa olacak diye elinize almayın helikopteri çok terim var idle up,hold pich curve gibi hem bunları okuyun yaklaşık 1-2 ayinizi alır bu arada sim çalışın, bu işin şakası yok o heli kalkar ama size veya başkası a telafisi olmayan zarar verebilir helikopter yüzünden ölen insanlar var aklınızda bulunsun acele yok okuyun okuyun çalışın benden bu kadar.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Valla Rasim Bey öyle bir yazmışsınız ki bi anda böle nasıl böle bir şey derim ben dedim:)..Aslında şöle söyleyim büyük bir keyifle gelirim tabiy ki kocaeli şurası bana yakın. Ama sadece Pazar günü izinliyim ve özel bir durumdan dolayı sadece 3-4 saatlik vaktim olabiliyor.,(ağır hastamız var).. Ama müsaitliğim olduğum da seve seve gelirim tabiy ki..

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Merhaba Mustafa Bey;

Önerilerinizi dikkate alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

Merhabalar;

Şimdi hava yağmurlu ve tecrübesiz olduğum için modelin pillerini hangi seviye de tutmam gerekir. Sanırım bi süre uçuramıcam ve tavsiyeniz var mıdır. Dolu Boş yada yarım dolu gibi. Hani pilde bi azalma olur mu çalışmadığın da.

Tecrübesiz Pilotlar Hk;

mesut kaya' Alıntı:
Merhabalar;

Şimdi hava yağmurlu ve tecrübesiz olduğum için modelin pillerini hangi seviye de tutmam gerekir. Sanırım bi süre uçuramıcam ve tavsiyeniz var mıdır. Dolu Boş yada yarım dolu gibi. Hani pilde bi azalma olur mu çalışmadığın da.
Lipo piller uzun süreler depo ettikleri enerjiyi üzerlerinde kaybetmeden tutabiliyorlar. Uzun süreler kullanılmayacaksa " Storage Mode " denen voltajda beklemesi ideal olur. Hücre başına 3,8 Volt'a falan denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Forumda aratırsanız daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca çoğu şarj aletinde storage mode özelliği bulunuyor artık. ;)