Tarot 680 6s 8000mah + Naza v2 + 480kv Motor Kurulum
sj4000 için Filtre olarak aşağıdaki linkte bulunan ürünü sipariş verdim. Universal bir filtre. çok başarılı görüntü elde edenler var. bakalım ne zaman gelecek ama geldiğinde deneme kaydını paylaşacağım.
ben titreşimler için bu hafta motorlar üzerinde bir çalışma yaptım. 6 adet motor testimde vibrometer uygulamasında sadece 1 motor titreşim değerini 2 gösteriyordu diğerlerinin hepsi neredeyse aynıydı 4-5 değerlerinde geziyordu. Bu da normal sayılır, yani öyle kolları titreten bir değer göremedim. Titreşimin ana kaynağı Propeller... Adam gibi balansı minimum propeller bulmak imkansız neredeyse. Çok sinir bozucu bir durum. İnce hesap yapıp uğraşıyorsun balanslamak için. bir kaç uçuştan sonra tekrar bozuluyor balance.
Sedat Byzt' Alıntı:Benim uçurduğum zaman öyle hiç bir şeyi düzgün sıkmamıştımşuan herşeyi düzgün sıktım plastik pervane siparişi verdim gelsin deniyeceğim bakalım yine aynı olursa karbon pervane ile deniyeceğim balanslayıp. benim motorlarda Sunnysky 800 kv motorlarda titreşim olayını nasıl çözerim bilmiyorum forumu biraz kurculayayım, ben pili alta aldım üste dengesiz duruyor sanki, bunun için karbon çubuklar ile yer yapmışlar s500'de gimbal yeri gibi duruyor extra ağırlık olacak biliyorum ama dengeli olsun diye onu taktım pili ortaya konumlandırdım dediğiniz gibi test yapıyorum gimbal önde olmasına rağmen dengede duruyor. pilin altta olmasının faydası sanırım,artık deneyip göreceğiz, jelllolar için nd filtre lazım bizim sj4000'e göre yok onuda bulduk mu tamamdır umarım uğraşlarımızın sonucunu alırız, o kadar uğraşıp phantom 2 gibi görüntü yakalayamazsak insan üzülüyor.
sj4000 için Filtre olarak aşağıdaki linkte bulunan ürünü sipariş verdim. Universal bir filtre. çok başarılı görüntü elde edenler var. bakalım ne zaman gelecek ama geldiğinde deneme kaydını paylaşacağım.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ben titreşimler için bu hafta motorlar üzerinde bir çalışma yaptım. 6 adet motor testimde vibrometer uygulamasında sadece 1 motor titreşim değerini 2 gösteriyordu diğerlerinin hepsi neredeyse aynıydı 4-5 değerlerinde geziyordu. Bu da normal sayılır, yani öyle kolları titreten bir değer göremedim. Titreşimin ana kaynağı Propeller... Adam gibi balansı minimum propeller bulmak imkansız neredeyse. Çok sinir bozucu bir durum. İnce hesap yapıp uğraşıyorsun balanslamak için. bir kaç uçuştan sonra tekrar bozuluyor balance.