Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkürler Selçuk bey
biraz zevkini çıkaralım
daha sonra
yuzde doksan ayarları tamam apm nin
daha yer istasyonu çantası bulamadık ve
bekleyen birçok hava testi var sırada
ilk uçuşumuzu yaptık ya gerisi gelir sağolun
(apm nin en son versiyonunda radio ayarında problem var 2 günümüzü yedi(yeni versiyonda düzelteceklermiş))
Çok teşekkürler Selçuk bey
biraz zevkini çıkaralım
daha sonra
yuzde doksan ayarları tamam apm nin
daha yer istasyonu çantası bulamadık ve
bekleyen birçok hava testi var sırada
ilk uçuşumuzu yaptık ya gerisi gelir sağolun
(apm nin en son versiyonunda radio ayarında problem var 2 günümüzü yedi(yeni versiyonda düzelteceklermiş))
yeni firmware indirmiş ve radyo kalibrasyonu yapıyorsanız problem ortaya çıkıyor
ama yeni gelen firmware de düzelmiş olabilir denemedik ama 2 gün uğraştık
Abi o degismez 3 yildir ayni. Eskidende konusulmustu bu. Umidi kestik ondan. Onun icin bir cok kisi ekrandan kontrol etmeden uctuklari icin kirim yassmislar. Calibrasyon ekranina bakarak yapmalilar hatra reverse gerekiyor bazen.Evet artik keyfini cikar abi. Bulut ustu goruntuler bekliyoruz
Yarin nasip olursa bnde bi ucus yapicam. Rodaj icin son hover olacak. Biraz yukselmeyi ve kayit yapmayi dusunuyorum. Hayirlisi bakalim. Lipo buzzer i 3.6 ya ayarliycam bu kez.
Tesekkur ederim cevaplar icin, bende zaten oyle montajini yapmistim ve sabah 6 da ucus yaptim hover son hoverdi bu. Artik gezinicem. Rodaj tamamlandi. Bugun cok ruzgar vardi sabah. Alan turuda attim bi kactane ve 20 dak ucus yaparak inis yaptim. Voltaj degeri 3 79v idi. Kamera cekimi yaptim ama gimbalin gazabina ugradim kendi kendine futursuzca hareket edip durdu. Umdugum goruntuleri alamadim. Simdi geriye 2 seyi halletmek kaldi bir gimbalin stabil yazilimini bulmak, ve goruntulerde bariz jello var. Bu titresim balanssiz oldugundan zannedersem propellerin. Onlari balanslamam gerekecek. Baskada napabilirim bilmiyorum
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol