Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,784 Tepkime puanı 15,435 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 6 Eyl 2017 #16 Tapatalk sorunum Bende de bir sorun yok, Sümer abide tamam derse elinize sağlık diyeceğim.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 6 Eyl 2017 #17 Tapatalk sorunum Bende de sorun yokkkkk!
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 6 Eyl 2017 #18 Mustafa Hacılar' Alıntı: Bende de aynı sorun vardı bugün yapmadı düzelmiş abi elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mustafa Celalettin Yazkan' Alıntı: Aynen sanırım düzeldi. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi Sümer Yamaner' Alıntı: Bende de sorun yokkkkk! Genişletmek için tıkla ... Süper Bir sorunu daha arkamızda bırakmanın verdiği sevincle, hepinizi
Mustafa Hacılar' Alıntı: Bende de aynı sorun vardı bugün yapmadı düzelmiş abi elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mustafa Celalettin Yazkan' Alıntı: Aynen sanırım düzeldi. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi Sümer Yamaner' Alıntı: Bende de sorun yokkkkk! Genişletmek için tıkla ... Süper Bir sorunu daha arkamızda bırakmanın verdiği sevincle, hepinizi
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 6 Eyl 2017 #19 Tapatalk sorunum Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Ama bu girişimde sorunsuz bağlandı. Elinize sağlık arkadaşlar. Yöneticimiz uyumuyooor! CASPER_VIA_P1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk sorunum Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Ama bu girişimde sorunsuz bağlandı. Elinize sağlık arkadaşlar. Yöneticimiz uyumuyooor! CASPER_VIA_P1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mustafa ÇOBAN Kıdemli Uye Katılım 28 Eki 2014 Mesajlar 2,600 Tepkime puanı 2,205 Web sitesi www.kervansaraykahve.com.tr İlgi Alanı Heli 6 Eyl 2017 #20 Tapatalk sorunum İyi akşamlar ben biiraz fazlaca test edip bendede sorun olmadığını bildireyim dedim. SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk sorunum İyi akşamlar ben biiraz fazlaca test edip bendede sorun olmadığını bildireyim dedim. SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ishak parmak Çalışkan Uye Katılım 29 Ocak 2013 Mesajlar 685 Tepkime puanı 635 Yaş 53 Konum trabzon akcaabat İlgi Alanı Heli 6 Eyl 2017 #21 Tapatalk sorunum Aynı durum bendede oldu iki kez tiklayinca girebildim tek tiklamada giremedim HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk sorunum Aynı durum bendede oldu iki kez tiklayinca girebildim tek tiklamada giremedim HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 22 Eyl 2017 #22 Tapatalk sorunum Sevgili Mehmet, Tapatalk yaklaşık haftada bir yeniden giriş istiyor. Bu normal bir davranış mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk sorunum Sevgili Mehmet, Tapatalk yaklaşık haftada bir yeniden giriş istiyor. Bu normal bir davranış mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 22 Eyl 2017 #23 Tapatalk sorunum Sümer Yamaner' Alıntı: Sevgili Mehmet, Tapatalk yaklaşık haftada bir yeniden giriş istiyor. Bu normal bir davranış mı? Genişletmek için tıkla ... Ara sıra bende de yapıyor aynı şeyi.
Tapatalk sorunum Sümer Yamaner' Alıntı: Sevgili Mehmet, Tapatalk yaklaşık haftada bir yeniden giriş istiyor. Bu normal bir davranış mı? Genişletmek için tıkla ... Ara sıra bende de yapıyor aynı şeyi.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Eyl 2017 #24 Tapatalk sorunum Sümer Yamaner' Alıntı: Sevgili Mehmet, Tapatalk yaklaşık haftada bir yeniden giriş istiyor. Bu normal bir davranış mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Haftada 1 ya da 2 ise normal abi. IOS'da da benzer bir durum var, hatta foruma Web üzerinden bağlantı sırasında da. Belli aralıklarla bağlantı özellikle düşürülüp (time out) , yeniden bağlantı kurulması tercih ediliyor diye biliyorum abi.
Tapatalk sorunum Sümer Yamaner' Alıntı: Sevgili Mehmet, Tapatalk yaklaşık haftada bir yeniden giriş istiyor. Bu normal bir davranış mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Haftada 1 ya da 2 ise normal abi. IOS'da da benzer bir durum var, hatta foruma Web üzerinden bağlantı sırasında da. Belli aralıklarla bağlantı özellikle düşürülüp (time out) , yeniden bağlantı kurulması tercih ediliyor diye biliyorum abi.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 23 Eyl 2017 #25 Tapatalk sorunum Mehmet Kucuksari' Alıntı: Haftada 1 ya da 2 ise normal abi. IOS'da da benzer bir durum var, hatta foruma Web üzerinden bağlantı sırasında da. Belli aralıklarla bağlantı özellikle düşürülüp (time out) , yeniden bağlantı kurulması tercih ediliyor diye biliyorum abi. Genişletmek için tıkla ... Webde zaten var. Haftada iki kez atıyor dışarı. Demek Tapatalk'ta da varmış SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk sorunum Mehmet Kucuksari' Alıntı: Haftada 1 ya da 2 ise normal abi. IOS'da da benzer bir durum var, hatta foruma Web üzerinden bağlantı sırasında da. Belli aralıklarla bağlantı özellikle düşürülüp (time out) , yeniden bağlantı kurulması tercih ediliyor diye biliyorum abi. Genişletmek için tıkla ... Webde zaten var. Haftada iki kez atıyor dışarı. Demek Tapatalk'ta da varmış SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Eyl 2017 #26 Sümer Yamaner' Alıntı: Webde zaten var. Haftada iki kez atıyor dışarı. Demek Tapatalk'ta da varmış Genişletmek için tıkla ... Aynen abi. Bu arada webten bağlanırken bağlı kalma süresini 9999 olarak giriyorsun değil mi ?
Sümer Yamaner' Alıntı: Webde zaten var. Haftada iki kez atıyor dışarı. Demek Tapatalk'ta da varmış Genişletmek için tıkla ... Aynen abi. Bu arada webten bağlanırken bağlı kalma süresini 9999 olarak giriyorsun değil mi ?
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 23 Eyl 2017 #27 Tapatalk sorunum Sanırım SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğuş Arısoy Tecrübeli Uye Katılım 6 Kas 2015 Mesajlar 1,178 Tepkime puanı 610 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 3 Mar 2018 #28 Ben bir türlü bağlanamadım. Maalesef şifremi kabul etmiyor. Benim kullanıcı adı - email adresi her şeyi denedim. Yok.
Ben bir türlü bağlanamadım. Maalesef şifremi kabul etmiyor. Benim kullanıcı adı - email adresi her şeyi denedim. Yok.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 3 Mar 2018 #29 Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol