İlker Sönmez
Tecrübeli Uye
- Web sitesi
- www.drilkersonmez.com
- İlgi Alanı
- Heli
Hani yok mu vidyo [emoji1]Ergün Gürer' Alıntı:Bugün 2 güzel test uçuşu yaptım.
Modelin hala "almaya uğraşmadığım" yerlerinde tozlar duruyor Ancak tüm mekanik aksam bi elden geçirildi , yağlandı.
Arada kuyruğun titrediği yerler var, ha işte o titreme benim elimden kaynaklanıyor... O kadar aradan sonra 600 modeli uçurunca, insan ayrı bir heyecanlanıyor gerçekten de.
Başarılı uçuş 2, başarılı iniş 2. Darısı diğer uçuşların başına.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ergün bey elinize sağlık. O sizdeki kuyruk titremelerinden bende de var. Beynin sağ lopunda bir gain ayarını biraz kısmak lazım ama bir türlü menüye giremiyorum.Ergün Gürer' Alıntı:Bugün 2 güzel test uçuşu yaptım....
Türker Akgün' Alıntı:Kalkış ve iniş sayısının birbirine eşit olmasına sevindik.
İnmekle düşmek arasındaki o ince çizgi çok şeyi değiştiriyor Rasim.Rasim Öztürk' Alıntı:Her zaman böyle olmuyor mu zaten?
Ahhh o "Titremeler" yok mu Onlar olmasa bu işin tadı tuzu olmazdı herhaldeErgün Gürer' Alıntı:Bugün 2 güzel test uçuşu yaptım.
Modelin hala "almaya uğraşmadığım" yerlerinde tozlar duruyor Ancak tüm mekanik aksam bi elden geçirildi , yağlandı.
Arada kuyruğun titrediği yerler var, ha işte o titreme benim elimden kaynaklanıyor... O kadar aradan sonra 600 modeli uçurunca, insan ayrı bir heyecanlanıyor gerçekten de.
Başarılı uçuş 2, başarılı iniş 2. Darısı diğer uçuşların başına.
Rasim Öztürk' Alıntı:Her zaman böyle olmuyor mu zaten?
Türker Akgün' Alıntı:Ergün bey elinize sağlık. O sizdeki kuyruk titremelerinden bende de var. Beynin sağ lopunda bir gain ayarını biraz kısmak lazım ama bir türlü menüye giremiyorum.
Kalkış ve iniş sayısının birbirine eşit olmasına sevindik. Fotoğraflarda çok güzel, paylaşım için teşekkürler.
Emre Kaman' Alıntı:Olur mu Rasim? Sen de canlı şahidisin ki, benim bir kalkış fazlam var...
Rasim Öztürk' Alıntı:Videosu bile duruyor Ama o da indi abi, eşit yani sayı... Sadece indiği yeri biz bulamadık o ayrı...