TANIŞMA, ADANA'DAN MERHABA

Bayram Sırrı TABAKOĞLU

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Adı : SIRRI
Soyadı : TABAKOĞLU
Nereden : ADANA
Mesleği : SATIŞ TEMSİLCİSİ
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : HELİ, UÇAK
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: UÇAK VAR,HELİ YENİ
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İNTERNETTEN
Kullandığım Model(ler) :ALİGN T-REX 450 PLUS (DFC), SPORT FLAYER 40L, TRAINER 60 .

Forumumuza ve aramıza hosgeldiniz Sırrı Bey :RCKolik:

Hoşgeldiniz Sırrı Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

TEŞEKKÜR EDERİM

SN:Türker bey,slm. iletiniz için teşekkür ederim.Forum konularınızı takip ediyorum,Sizlerden heli konusunda tecrübe ve bilgileriniz doğrultusunda,öğrenmek istediğim bilgileri forum ortamında bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. saygılarımla. :RCKolik:

TEŞEKKÜR EDERİM

SN:Celalettin bey,slm mesajınız için teşekkür ederim. Tanıştığımıza memnun oldum.iyi forumlar. :RCKolik:

TEŞEKKÜR EDERİM

SIRRI TABAKOĞLU' Alıntı:
SN:Türker bey,slm. iletiniz için teşekkür ederim.Forum konularınızı takip ediyorum,Sizlerden heli konusunda tecrübe ve bilgileriniz doğrultusunda,öğrenmek istediğim bilgileri forum ortamında bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. saygılarımla. :RCKolik:
Elimizden geldiğince, bilebildiğimiz kadarıyla seve seve Sırrı Bey. :saygilar:

Sırrı Abi foruma hoşgeldin. Umarım gerekli bilgileri bulursun. Bulacağından da eminim.Güzel bir ortamımız var
Bu arada bende Hatay/DÖRTYOL luyum hemşeri sayılırız.Hoşgeldin tekrardan :saygilar: :saygilar:

TEŞEKKÜR EDERİM

SN:Tahir bey.Slm.iletini yeni okudum kardeşim,tabiki toprak oralara fabrikalara çok ziyaretlerde bulunuyorum.Kesinlikle ortam çok güzel ve samimi buluyorum.Tüm RCKOLİK :RCKolik:üyeleri ile yavaş yavaş tanışmaya başladım şimdiden,bu hobiye gönül vermiş arkadaşlara teşekkür ederim. keyifli forumlar :thumbup:

Sırrı Bey Foruma hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim. :saygilar:

Ynt: TANIŞMA, ADANA'DAN MERHABA

Hoş

Hoş Geldiniz abi aradığınız tum bilgiler forumda mevcut bulamazsaniz kendi konunuzu acin yardimci oluruz.

Kumandaniz nedir?

Samsung Galaxy'den Gönderildi

SN:İskender bey.Slm hoş geldin mesajınızı aldım,tanıştığımıza çok memnun oldum. Heli almaya karar verdikten sonra,sürekli internet ve youtube üzerinden izlediğim video, teknik anlatımlarından rckolik formunu takip ediyordum.İnanın ki üye arkadaşların mevcut sorulan sorulrı takip ederek kafamdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulmuş oldum,tüm emeği gecen rckolik üyelerine ve size teşekkür ederim. %p
Biraz kendim hakında size bilgi vereyim,Adana'da bu hobiye gönül vermiş bir kaç kişiden biriydim,bundan 20 yıl önce.Şimdi ki kardeşlerimiz çok şanlılar her türlü imkan ve olanakları bulunuyor. Bir rahatsızlıktan dolayı bu hobiye ara vermek zorunda kaldım. Ama şuan tekrar heliyle bu hobiye döndüm. Kullanmış olduğum kumandalarım.

Align T-Rex 450 Plus flybarless 3d, Align T6 RC Radio set var.
Futaba ATTACK-4 FP-T4 NBL RC ( İlk kumandam Trainer uçak için )
Futaba CONQUEST FP-T6-NFK DIG. RC ( İkinci kumandam )

Umarım seni uzun yazımla sıkmamışımdır. :RCKolik:

foruma hosgeldınız kırımsız ucuslar

SN:İsmail bey slm.yazınızı gördüm,Teşekkür ederim inşaııah bundan sonra bu nezih rckolik forum yazışmalarında beraber oluruz,Sizinle tanıştığımıza mutlu oldum. keyifli forumlar. :saygilar:

Sirri bey bu virus vucuda girince, insan iflah olmuyor. Kalici olarak kurtalmak ne yazik ki mumkun olmuyor, sadece olsa olsa belli bir sure ara veriliyor :thumbup: