Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ikon ünite ayrında swashın paralellik durumunu yapıyorum servolar da doğru yönde hareket ediyor fakat sonrasi menüye geçtiğim zaman paralellik bozuluyor. Geri geldiğim zaman tekrar paralel oluyor......
ikon ünite ayrında swashın paralellik durumunu yapıyorum servolar da doğru yönde hareket ediyor fakat sonrasi menüye geçtiğim zaman paralellik bozuluyor. Geri geldiğim zaman tekrar paralel oluyor......
Mustafa hocam swashi paralel yaptiktan sonra ustteki ok isaretinden bir sonraki adim olan kuyruk servo ayarlarina geliyorum ve aileron servosu bir miktar assagi elevator servosuda bir miktar yukari hareket ediyor. Paralellik bozuluyor haliyle. Tekrar swash ayar kismina geldigimde otomatik düzeliyor.
Sanki bir yanlis var ama
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet abi ayar islemlerini bu sekilde tamamlayip bi deneyim bu aksam. Swashin paralelliginin bozulmasi beni korkuttu ben de yarim biraktim ayari.
Ama kumanda stikleri her ikiside tam ortada ve ayar menusunu degistirdigim zaman servolar biraz hareket edince acaba dedim bir ayar hatasimi yapiyorum. Yonler ve gyro yonleri dogru. Fakat paralellik degisiyor haliyle
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halil bey güle güle kullanın,çok güzel bir model ,dengeli oldukça oturaklı modeldir, sadece uçuracağınız yerde arka pallere vuracak taş falan olmasın,tourqe tüp
olduğu için dişli sıyırabiliyor , güle güle kırımsız uçurun,, :agreed: