Sweden Post ve Banggood Lipo pil içeren siparişim

Mücahit Sarıgüzel' Alıntı:
ptt ye yazdığın yazının cevabını bekliyoruz.

Yukarıdaki iletilerim arasında mevcut.

Şafak bey o yazıya istinaden daha doyurucu cevap verecekler diye bekliyordum.Tekrar okudum anladım ki biraz daha bekleyin diyorlar.Biz daha çok bekleriz.

Arkadaşlar önceki sayfalarda paylaşılan kargo takip görüntüsünün aynısı bende de mevcut :D

siparişi 15 Şubatta verdim hatta az önce banggood ile canlı görüştüm ürününüz elinize ulaşacak dedi halen bekliyorum :D isterseniz para iadesi yaparız ürünler elinize gelirse geri gönderir misiniz dedi. Ben iade istemedim ürünlerim gelsn falan dedim de şu dikkatimi çekti bire bir herşey aynı üst mesajdaki kargo takiplerle dakika bile aynı bu neyin nesi?

bizim kargoları bir yere ayırdılar bekletiyorlar ne ileri gidiyor ne geri.nerede kaldığından da kimsenin haberi yok.

Bence bizim kargolar İsveç ten gemi ile geliyor. Hepsine de geminin çıkış tarihini yazmışlar. Nasip ne yapalım :)

Arkadaşlar banggood paramı geri göndermişti arkadasından mail attılar ürün elinize geçerse parayı geri gönderir misiniz? diye. Ben de elbette gönderirim lakin bu geçikmeden dolayı sizden indirim talep ediyorum dedim. 142usd nin 42 sini indirim isterim dedim, onlarda kabul edemeyiz yüksek dediler 500BG point verelim dediler. Bende olmaz bari 25 usd verin dedim kabul etmediler, birkaç kez yazıştık falan. Bugün mail atmışlar üst yönetimden size özel 25 usd indirim aldık ürün gelirse 117 usd olarak geri göndern dediler. Baya pazarlık yapılıyor bu adamlarla :D
Tabi ürün gelirse elimize işe yarayacak :-\

Para iadesi talep etmezsek bir kaybımız oluyor mu.ben 10 gün daha beklemeyi düşünüyorum.

Aliexpressten 35 gün önce verdiğim siparişin swiss post ' tan takibini bile yapamıyorum.
Takip kodu var ama nafile görünmüyor.
İletişime geçtik bekleyin sabırla bekleyin deyip duruyorlar.
Dün baya bir döşedim.
Şimdi yeniden göndereceğiz diyorlar.
Ben de 60gün daha mı bekleyeceğiz yani dedim.
Haftasonu işlem yapmıyoruz p. Tesi halledeceğiz diyorlar :laugh:

Anlayacağımız bazı şeyler yalan oluyor :saygilar:

Para iadesi talep etmezsek bir kaybımız oluyor mu.ben 10 gün daha beklemeyi düşünüyorum.

Bence 40 günlük süre dolduysa beklemeyin. Nasılsa gelirse tekrardan gönderirsiniz paranızı.

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Aliexpressten 35 gün önce verdiğim siparişin swiss post ' tan takibini bile yapamıyorum.
Takip kodu var ama nafile görünmüyor.
İletişime geçtik bekleyin sabırla bekleyin deyip duruyorlar.
Dün baya bir döşedim.
Şimdi yeniden göndereceğiz diyorlar.
Ben de 60gün daha mı bekleyeceğiz yani dedim.
Haftasonu işlem yapmıyoruz p. Tesi halledeceğiz diyorlar :laugh:

Anlayacağımız bazı şeyler yalan oluyor :saygilar:

Bana da aynısı oldu İbrahim bey. Tekrardan gönderdiler, nedendir bilmiyorum 12 güne elime geçti. Şikayet açmıştım eğer toplam 40 günde elimde olmazsa diye. Sanırım bu yüzden hızlı kargo ile yolladılar, EMS fln. Bence siz de biraz indirim talep edin belliki yollamamışlar sizi oyalıyorlar

bugün baktım herhangi br değişiklik yine yok :) acaba gemi battı falan mı? :D

Murat Çengel' Alıntı:
bugün baktım herhangi br değişiklik yine yok :) acaba gemi battı falan mı? :D
Ben hergün günde 10 kez bakıyorum. Psikolojim bozuldu : :'(

Safak Altintas' Alıntı:
Ben hergün günde 10 kez bakıyorum. Psikolojim bozuldu : :'(

hiç sorma aynen benimde psikoloji gitti. Ya bi ık bişey değişse ümit artacak ama :D yok bi nokta bile değişmiyor.

Banggood'tan 11.02.2016 da sipariş etmiş olduğum piller hala gelmeyince daha fazla dayanamayıp dün para iadesi talebinde bulundum.eğer ürün bana gelirse 20 dolar olarak size gönderirim dedim.(26 dolara almıştım :laugh:. hala geri dönmediler.sizinkilerde bir gelişme var mı

Banggood'tan 11.02.2016 da sipariş etmiş olduğum piller hala gelmeyince daha fazla dayanamayıp dün para iadesi talebinde bulundum.eğer ürün bana gelirse 20 dolar olarak size gönderirim dedim.(26 dolara almıştım :laugh:. hala geri dönmediler.sizinkilerde bir gelişme var mı

Henüz bir gelişme yok. Kargo bilgi ekranı ısrarla aynı ;D