Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Gelinen aşamada, temel işlevlerinin tümü (her kanalın iki endpointi, ilk dört kanalın trim ve expoları, her kanalın subtrimleri) çalışan, sekiz karakterli model isimleri ile toplam 15 model hafızası olan 7 kanallı kumandamız çalışıyor. Tüm setup işlemleri ortadaki butona tıklanıp çevrilerek yapılıyor ve oldukça sezgisel olmasına özen gösterdim. Yani kullanma kılavuzu olmadan bir modelci iki üç dakika kurcalayarak tüm işlevlere ulaşabilir. Yarın becerebilirsem bir video çekeceğim.
Şimdilik tek sorunum 7. kanalın (analog kanal olarak düşünüldü) potansiyometresi için kasa içinde yer bulamamak. Minik potansiyometrelerden kullanarak bu sorunu aşabileceğimi düşünüyorum.
NOT: Kaşınanlar olur diye yazıyorum. Bir verici modülü (SRCSS protokollü) ve alıcı planlamasına da başladım!!!
Şimdilik tek sorunum 7. kanalın (analog kanal olarak düşünüldü) potansiyometresi için kasa içinde yer bulamamak. Minik potansiyometrelerden kullanarak bu sorunu aşabileceğimi düşünüyorum.
NOT: Kaşınanlar olur diye yazıyorum. Bir verici modülü (SRCSS protokollü) ve alıcı planlamasına da başladım!!!
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol