Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sancaktepe team olarak dönüşe geçtik eskişehir ekibine bizleri güzel bir şekilde ağırladıkları için tekrar teşekkür ediyoruz birdahaki buluşmada görüşmek üzere inşaAllah
Elinize emeğinize sağlık çok keyifli olduğu belli olan bir buluşma daha olmuş. Çok güzel görüntüler var gerçekten insan kıskanıyor. Keşke bu kadar uzakta olmasa artık başka seferlere inşallah
Arkadaslar katilan, katilamayan herkese cok tesekkur ediyoruz. Cok keyifli, dolu dolu iki gun gecirdik. En yakin zamanda yeni bulusmalarda gorusmek uzere
Çok güzel, uçuş dolu bir haftasonu geçirdik. Emre abiye, Ahmet abiye, katılan tüm abi ve arkadaşlara teşekkür ederim
Elimde yaklaşık 21gb lık video var. Cumartesi uçuşlarını evden çıkmadan uploada koydum. Bu gece de pazar uçuşlarını koyarım. Bir aksilik olmazsa salı günü hepsini paylaşmış oluruz. Anlayışınız için teşekkürler
Çok güzel, uçuş dolu bir haftasonu geçirdik. Emre abiye, Ahmet abiye, katılan tüm abi ve arkadaşlara teşekkür ederim
Elimde yaklaşık 21gb lık video var. Cumartesi uçuşlarını evden çıkmadan uploada koydum. Bu gece de pazar uçuşlarını koyarım. Bir aksilik olmazsa salı günü hepsini paylaşmış oluruz. Anlayışınız için teşekkürler
Başta Emre kardeşime,Ahmet abi,Rasim kardeşime bizlere gösterdikleri misafir perverlikleri için teşekkür ediyorum. Dolu dolu iki gün geç,irdik, Türker kardeşime kırımı için tekrar geçmiş olsun diyorum. Rasim kardeşime de verdiği emeklerden dolayı çok teşekkürler,sürekli video çekti emek verdi, en yakın zamanda tekrar bir araya gelmek dileğiyle
Yine dolu dolu ve çok keyifli iki gün geçirdik.Başta Emre olmak üzere emeği geçen ve bu güzel buluşmaya katılan bütün arkadaşlarımızın ellerine, ayaklarına sağlık.
Görseller içinde Mehmet abi ve Rasim'e ayrıca teşekkür ederiz buluşmanın hiçbir karesi ellerinden kaçmadı.
eskişekir ekibine bizi ağırladıkları için teşekkürler,Organizasyon da tüm katkı sağlayan arkadaşlarımıda ayrıca teşekkür ederim.
Bir daha ki buluşmaya bekliyoruz