Mehmet Kucuksari
Administrator
Statik maketlerimden bir demet
Modelciğin en çok bu kısmını seviyorum ; "Elde olanlar ile pratik çözümler" İtiraf edeyim, bu benim aklıma hiç gelmeyecek bir şey. Gerçekten süper bir fikirmiş
Vay be abi "Stepne Boya" tekniği demek buymuş Gerçekten $20 tüpü için bence de değecek, oldukça pratik bir çözümCelalettin Yazkan' Alıntı:Evet arkadaşlar yokluk insana neler yaptırıyor.
ABD den boyamalarımı biraz olsun güzel yapmak için testor marka airbrush seti almıştım.
Değiştirilebilen tüpleri vardı.Fakat tüpün tanesi 20 usd olunca makete 7 dolar ver boyamak için 20 dolar ağır geldi açıkçası.Zihni sinir fikrini devreye sokarak ne yapabilirim derken stepne ile hava derdine son verdim ama bu da zahmetli idi ama ücretsizdi.Zira o zamanlar 3 katlı asansörsüz evden in aşağı araba pompası ile şişir çık yukarı kullan zor oluyordu ama değiyordu.45 ps tekere hava basıyordum bir seferde 1:48 modelin yarısını bitiriyordum.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Modelciğin en çok bu kısmını seviyorum ; "Elde olanlar ile pratik çözümler" İtiraf edeyim, bu benim aklıma hiç gelmeyecek bir şey. Gerçekten süper bir fikirmiş