baris akdum
Yeni Uye
Kutusuz halde 85-90 liraya malolur sanıyorum tam kesin hesap yapmadım.
yapıp satmayı mdüşündünüzmü hocam. ben mikrodalga trafosu ile denedim ama sürekli ya yakıp deldi yada hiç tutmadı.
Kutusuz halde 85-90 liraya malolur sanıyorum tam kesin hesap yapmadım.
Talep gelirse eminim Sümer abimiz bu ürünü de "SUMERONICS RC Dükkanı" dahil ederyapıp satmayı mdüşündünüzmü hocam. ben mikrodalga trafosu ile denedim ama sürekli ya yakıp deldi yada hiç tutmadı.
Urfa Dinarı olmaz ama güzel bi Adana Kebap iyi giderUganda şilini gerçekten sıkıntı. Urfa dinarı olarak ne yapıyor?
Bu maliyet ne yazık ki katlandı. Son kullandığım MOSFET'ler, ekran vs ile oluşan maliyet yüksek. İşçiliği de zaman alıyor ve zahmetli. İsteyene teknik detay ve hex kodu veriyorum.yapıp satmayı mdüşündünüzmü hocam. ben mikrodalga trafosu ile denedim ama sürekli ya yakıp deldi yada hiç tutmadı.
Bu maliyet ne yazık ki katlandı. Son kullandığım MOSFET'ler, ekran vs ile oluşan maliyet yüksek. İşçiliği de zaman alıyor ve zahmetli. İsteyene teknik detay ve hex kodu veriyorum.
Tam olarak ne düzeyde bir yardım gerekiyor. Deneyim durumunuz nedir?yardımcı olursanır sevinirim.
tmmohalde altıtane irf1404 parale bala onları irf4905ve irfz44 pıshpull ile sür onlarıda 2n2222 ile kontrol etdediğim gibi trafodan yaptım ama ollmadı. bu sistemle daja holay olur belkilink falan ollabilir yaptığının videosu falan varmıdır.
Belligi Orring gi gullanmamış ondan olmamıjdır.?tmmohalde altıtane irf1404 parale bala onları irf4905ve irfz44 pıshpull ile sür onlarıda 2n2222 ile kontrol et
Benhiçkomikbişey görmüyormBelligi Orring gi gullanmamış ondan olmamıjdır.?
Görmeğiz laz zım tegrar gontro eding.Benhiçkomikbişey görmüyorm