Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeğine sağlık.
Spirit çok sevdiğim bir ünite ama bu son versiyonla soğuttu beni kendisinden. Nasıl olur da ters pitch öekaniğine sahip heliler için bi seçenek olmaz aklım almıyor. Eski versiyonda böyle bir problem yaşamamıştım.
Diğer konuda da sormuştum ama cevap gelmedi. Acaba eski versiyona geçme imkanım var mı. Sorun çıkar mı emin olamadım.
Eski versiyonu yüklesem eski versiyon softwareyi de bulmam lazım. Ama sitesinde eski versiyonları göremiyorum.
Eski versiyonda rescue pitch değeri negatif de ayarlanabiliyordu diye hatırlıyorum. Ama bunda 0-100 arası değer girilebiliyor
Galiba eski sürüme dönmicem. Emin olamadım sonra elimde kalmasın. Gerekirse spiriti gobline kurarım.
Ama Tomas bana bir 2.0.0 linki göndermiş. Ben ona durumu anlattım.
"Hi,
you will need this firmware for your helicopter:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
"
Bana böylr bir cevap yazmış. Bu akşam denerim acaba bi değişiklik mi yaptılar
Dün siteden spirit pro ne zaman restock olur dedim, bana da hemen cevap attı , dedim içimden Tomas adamın kralısın valla
1-2 haftaya büyük bir parti gelecekmiş stoğa.
Dün siteden spirit pro ne zaman restock olur dedim, bana da hemen cevap attı , dedim içimden Tomas adamın kralısın valla
1-2 haftaya büyük bir parti gelecekmiş stoğa.
valla sonradan videoyu bende dinledim de harbiden ders gibi olmuş bazı yerlerde ses vurgulamaları çok belli oluyor
Eyvallah kardeşim, inşallah hallolur, gproyu kurdum da hava kötü deneyemedim, en kısa sürede bir analiz yaparız umarım.
Galiba eski sürüme dönmicem. Emin olamadım sonra elimde kalmasın. Gerekirse spiriti gobline kurarım.
Ama Tomas bana bir 2.0.0 linki göndermiş. Ben ona durumu anlattım.
"Hi,
you will need this firmware for your helicopter:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
"
Bana böylr bir cevap yazmış. Bu akşam denerim acaba bi değişiklik mi yaptılar
Tomasın gönderdiği linkteki versiyonu yükledim ve sorun çözüldü.
Bu gün yedekler de geldi. Montajı bitti Raptorun. Yarın hava güzel olursa denemek isterim. Ama bu gün gibi yağmurluysa haftasonuna kalacak