Spirit Rescue Ters Çalıştı

Evrim SUTEL' Alıntı:
Ibrahim gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin,
Eyvallah Evrim Abi :saygilar:
Tek sevineceğimiz durum kimseye bir şey olmaması,
model çok yakındı bana iyiki o anda kontrolden çıkmadı.

Kağan Kazancı' Alıntı:
En kötüsü de kırımdan sonra nedenini araştırmak. Benim de çok başıma geldi böyle kırımlar, saatlerce düşündüm neden olabilir diye .

Kendisini kaldırdı yere vurdu derken yüksekliğini değiştirecek birşey mi oldu? Cyclic servo bağlantılarından yada swash da bir sıkıntı olmuş olabilir mi? Bu da kuyruğu bırakmasına neden olabilir.

Abi birkaç foto göndersen faydamız dokunur mu ? Bakıp birşeyler görmeye çalışırız.

Swashta linklerde servolarda hiç bir sıkıntı yok Kağan'ım.
Kuyruğu bırakmaya neden olan hiç bir şey bulamadık.
Düşüncen için sağolasın.
Fotoda yokki göndereyim hurda yığını gibi koyduk çantaya

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Swashta linklerde servolarda hiç bir sıkıntı yok Kağan'ım.
Kuyruğu bırakmaya neden olan hiç bir şey bulamadık.
Düşüncen için sağolasın.
Fotoda yokki göndereyim hurda yığını gibi koyduk çantaya

Benim de geçen haftalarda 500pro dfc kırım yaşamıştı, topladım sayılır, canopy,bottom frame ve elevator servo değişmesi gerekiyor, frame 'de çatlak var. Böyle kırımlarda yedekleri almak 2. el aynı heliyi almaktan pahalı oluyor :(
Ben bir süreliğine koymuştum kenara, eğer yukarıdaki parçalar sende sağlamsa bir şekilde anlaşırız, düşünürsen mesaj at abi, foto yollarım..

Tekrar geçmiş olsun..

İbrahim, büyük geçmiş olsun. :-\ çok üzüldüm ama, size bir şey olmamış Allah'dan. :embarras:

Çok üzüldüm İbrahim. Çok geçmiş olsun

iBRAHİM BEY GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM KIRIMINIZA KIRIM Bİ YANA MORAL BOZUKLUĞUNUZUDA ANLAYABİLİYORUM FAKAT BENCE BİRAZ HATA DA SİZDE VAR BEN OLSAM O ÜNİTEYİ HELİKOPTERİME BAĞLAYIP HAVALANDIRMAZDIM SPİRİT İÇİN SÖYLEMİYORUM İKON-BRAİN OLABİLİR 3 SX DE OLABİLİR ŞÜPHELİ Bİ ÜNİTE İLE HELİKOPTERİ KALDIRMA İLE Bİ NEVİ OLUŞABİLECEK SORUNLARI GÖZE ALMIŞ BULUNUYOSUNUZ İNŞALLAH HEVESİNİZ KIRILMAZ YOLUNUZA DEVAM EDERSİNİZ YORUMLARIM BELKİ BİRAZ KIRICI ÜZÜCÜ GELEBİLİR KESİNLİKLE Bİ KÖTÜ NİYETİM YOK ŞAHSİ FİKRİMİ SÖYLÜYORUM SADECE. TEKRARINI YAŞAMAMANIZ DİLEĞİYLE İYİ HOBİLER.

Kağan Kazancı' Alıntı:
Benim de geçen haftalarda 500pro dfc kırım yaşamıştı, topladım sayılır, canopy,bottom frame ve elevator servo değişmesi gerekiyor, frame 'de çatlak var. Böyle kırımlarda yedekleri almak 2. el aynı heliyi almaktan pahalı oluyor :(
Ben bir süreliğine koymuştum kenara, eğer yukarıdaki parçalar sende sağlamsa bir şekilde anlaşırız, düşünürsen mesaj at abi, foto yollarım..

Tekrar geçmiş olsun..
Sağolasın Kağan :saygilar:
Elimde boş bir kitim var onu değerlendirmeyi düşünüyorum yada hepsini birden satıp bir üst modele geçerim sanırım.
Arayışlardayım

Levent Uygun' Alıntı:
İbrahim, büyük geçmiş olsun. :-\ çok üzüldüm ama, size bir şey olmamış Allah'dan. :embarras:
Çok teşekkür ederim abi :saygilar:
En büyük tesellim kimseye bir şey olmaması.
Zafer SAHIN' Alıntı:
İbrahim, çok geçmiş olsun.
Eyvallah abicim :saygilar:
Cahit Kaş' Alıntı:
Çok üzüldüm İbrahim. Çok geçmiş olsun
Sağolasın Cahit Abi :saygilar:

kemalcan' Alıntı:
iBRAHİM BEY GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM KIRIMINIZA KIRIM Bİ YANA MORAL BOZUKLUĞUNUZUDA ANLAYABİLİYORUM FAKAT BENCE BİRAZ HATA DA SİZDE VAR BEN OLSAM O ÜNİTEYİ HELİKOPTERİME BAĞLAYIP HAVALANDIRMAZDIM SPİRİT İÇİN SÖYLEMİYORUM İKON-BRAİN OLABİLİR 3 SX DE OLABİLİR ŞÜPHELİ Bİ ÜNİTE İLE HELİKOPTERİ KALDIRMA İLE Bİ NEVİ OLUŞABİLECEK SORUNLARI GÖZE ALMIŞ BULUNUYOSUNUZ İNŞALLAH HEVESİNİZ KIRILMAZ YOLUNUZA DEVAM EDERSİNİZ YORUMLARIM BELKİ BİRAZ KIRICI ÜZÜCÜ GELEBİLİR KESİNLİKLE Bİ KÖTÜ NİYETİM YOK ŞAHSİ FİKRİMİ SÖYLÜYORUM SADECE. TEKRARINI YAŞAMAMANIZ DİLEĞİYLE İYİ HOBİLER.
Eyvallah kemal bey :saygilar:
Hayır kesinlikle kırılmadım söyledikleriniz de haklısınız ama keşke ünitenin sorunlu olduğuna kesin gözle baksaydık zaten kaldırmazdık makineyi.
Bundan önce ki ünitemde sıkıntı vardı olduğu gibi bırakarak buna geçtim.
Bunun da durumunu hala araştırıyorum.
Fikirleriniz için tekrardan teşekkürler

Model perde çıktı demişsiniz ibrahim hocam elimde trex 500 pro dfc tek yönlü rulman var toplamayı düşünürseniz heliyi haber verin yeter kargolayım bedelsiz olarak. diğer parçaları dağıttım malesef :)

kemalcan' Alıntı:
Model perde çıktı demişsiniz ibrahim hocam elimde trex 500 pro dfc tek yönlü rulman var toplamayı düşünürseniz heliyi haber verin yeter kargolayım bedelsiz olarak. diğer parçaları dağıttım malesef :)
şu an toplamayı düşünmüyorum belki elimdekileri satabilirim. ama herhangi bir gelişme olursa haberdar ederim .
teşekkürler :saygilar:

Geçmiş olsun ibrahim sıkma canını desemde modelin saçmasapan düşmesi illaki insanın canını sıkar modelciliğinde cilvesi bu işte..

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

İbrahim hocam bence 550 ye geçme zamanı 500 ü toplamaktan sa 550 ye geçmek daha mantıklı :) bende son kırımdan sonra onu yaptım :)

Mustafa Atabek' Alıntı:
Geçmiş olsun ibrahim sıkma canını desemde modelin saçmasapan düşmesi illaki insanın canını sıkar modelciliğinde cilvesi bu işte..

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Eyvallah Mustafa :saygilar:
saçma sapan düşmesinin de sebebini buldum ayrı bir konuda bahsedeceğim %p