Spirit Rescue Ters Çalıştı
Eyvallah Erhan'ım
proute optimizasyonda sıkıntı yok abi Mustafa da hatırlattı ama özellikle yeniden kontrol ettim o normal yani.
loglarda en farklı gördüğüm bunlar.
Valla Erhan aklıma başka hiçbir şey gelmiyor. normalde çift taraflı jel gibi bir bant vardı Tomas'ın önerdiği onunla herşey on numaraydı. jel etkisini yitirmeye başlayıp da ünite kendi yerinde oynamaya başlayınca. 3m çift taraflı bir bant daha ilave ettim olanlar oldu.
inşallh tek sorun bundandır.
ERHAN YILMAZ' Alıntı:İbrahim öncelikle geçmiş olsun. proute optimizsasyon na mutlaka bak. Log ları bizimle Paylaş sana zahmet . Bide spirit Thomas a bir mail atarsan iyi olur .
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah Erhan'ım
proute optimizasyonda sıkıntı yok abi Mustafa da hatırlattı ama özellikle yeniden kontrol ettim o normal yani.
loglarda en farklı gördüğüm bunlar.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ERHAN YILMAZ' Alıntı:İbrahim yanlız şöyle bir durum var. Ben bu Ped le alakalı Thomas ile yazsıştığımda. Aman dikkat et gereksiz Ped kullanma sonucu sıkıntı olabilir. Demişti.
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla Erhan aklıma başka hiçbir şey gelmiyor. normalde çift taraflı jel gibi bir bant vardı Tomas'ın önerdiği onunla herşey on numaraydı. jel etkisini yitirmeye başlayıp da ünite kendi yerinde oynamaya başlayınca. 3m çift taraflı bir bant daha ilave ettim olanlar oldu.
inşallh tek sorun bundandır.