Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet abi aslında bikaç işi daha var , bu ucaklarda piller kanat içlerindeki ceplere saplanıyor, başka bir forumda gördüğüm pil yuvasını yapmak istiyorum kanat içine direk kanadın balsa kaplamasına yapıştırmak istemiyorum sök tak pratik olsun diye
şurdaki gibi bir yükseklik yapıp cırtları altından geçiricem
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bence öncesi de sonrası güzelmiş Malum renk ve zevk meselesi Ama senin içine böylesi daha çok sindi ise, olay bitmiştir zaten Pil modifikasyonu sonrası, gelsin haftasonu maiden uçuşu
Mehmet abi sende olmasan kim ilgilenecek bizim konularla kim yorum yazacak abi
direk kanadın kaplama balsasına yapıştırsam hem balsa ince olduğu için sıkıntı yaratabilir hemde pili sabitleyemem düzgün cırttan kurtulabilir , bu halde ise etrafına da cırt sarıp sabitleyebiliyorum
Mehmet abi sende olmasan kim ilgilenecek bizim konularla kim yorum yazacak abi
direk kanadın kaplama balsasına yapıştırsam hem balsa ince olduğu için sıkıntı yaratabilir hemde pili sabitleyemem düzgün cırttan kurtulabilir , bu halde ise etrafına da cırt sarıp sabitleyebiliyorum
Turker insallah cumartesi goklerde olacak bu aksam son rutuslarida bitti ve model ucmaya hazir yalniz ilkdefa bi modelde CG icin hic ugrasmadim 1 gram bile kursun koymama gerek olmadi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Turker insallah cumartesi goklerde olacak bu aksam son rutuslarida bitti ve model ucmaya hazir yalniz ilkdefa bi modelde CG icin hic ugrasmadim 1 gram bile kursun koymama gerek olmadi
Bir gün kırım korkusunu yenince Mesut Usta da anlayacak , karanlık tarafın gizemli modelcisi olmanın esşiz mutluluğunu , o zaman paller düşey değil , yatay dönmeye başlayacak.........Çok yakında...........