D DiVeR Yeni Uye Katılım 5 Ağu 2014 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Yaş 54 23 Şub 2016 #16 Sivil Havacılık Gen Md lugu - İnsansız Hava Araçları Kurallar!!!! Arkadaşlar Selamlar, Taslak yasalaştımı bir sonuca varıldıysa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Saygılarımla Murat
Sivil Havacılık Gen Md lugu - İnsansız Hava Araçları Kurallar!!!! Arkadaşlar Selamlar, Taslak yasalaştımı bir sonuca varıldıysa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Saygılarımla Murat
gumush Uye Katılım 13 Şub 2014 Mesajlar 184 Tepkime puanı 111 Yaş 48 23 Şub 2016 #17 Sivil Havacılık Gen Md lugu - İnsansız Hava Araçları Kurallar!!!! KAyitlar baslamis ben ilk kaydimi yaptim. onaylanirsa urunlerimi sisteme girecegim sanirim.
Sivil Havacılık Gen Md lugu - İnsansız Hava Araçları Kurallar!!!! KAyitlar baslamis ben ilk kaydimi yaptim. onaylanirsa urunlerimi sisteme girecegim sanirim.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,873 Tepkime puanı 43,766 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Şub 2016 #18 Sivil Havacılık Gen Md lugu - İnsansız Hava Araçları Kurallar!!!! Asagidaki konudan devam edildigi icin bu konuyu kilitliyorum Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sivil Havacılık Gen Md lugu - İnsansız Hava Araçları Kurallar!!!! Asagidaki konudan devam edildigi icin bu konuyu kilitliyorum Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol