Şakir Polay
Çalışkan Uye
- İlgi Alanı
- Multikopter
Sevgili Yağız
Flysky fs_i6 kumandanızın firmware update işlemi için ftdi adaptörü gerekir. İhtiyacınızı karşılayacak ftdi adaptörü ne bu
ftdi adaptörüne takılan cihazların tanınması için VCP driverinin yüklenmesi esastır. VCP driverini bu
Çok uzun zaman önce bu prosedürü sadece bir kez gerçekleştirdiğimden ayrıntıları unuttum. ancak github da bu kişinin
Size zaman kazandırabilecek birkaç görseli paylaşmak isterim.
Firmware update işlemi için önceden seçilecek bilgi kaynaklarının yeterince incelenmesini, hata yapılmamasını, bu işlem sırasında herhangi bir aksaklığın cihazı brick haline getirebileceği riskini taşıdığını unutmamalıyız.
İyi şanslar
Sevgi ve saygılarımla
Şakir Polay
Flysky fs_i6 kumandanızın firmware update işlemi için ftdi adaptörü gerekir. İhtiyacınızı karşılayacak ftdi adaptörü ne bu
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ulaşabilirsiniz. uğraşmak istemiyorum derseniz kumandanın arkasındaki sokete birebir uyumlu olan bu modeli de
tercih edebilirsiniz.ftdi adaptörüne takılan cihazların tanınması için VCP driverinin yüklenmesi esastır. VCP driverini bu
araştırabilir ve bu
indirebilirsiniz. Pc de usb portuna takılan ftdi adaptörünün kumandaya takılmasını takiben aygıt yöneticisinde kumandanın tanındığının göstergesi o sırada yeni bir com portun ortaya çıkması ile anlaşılır. Çok uzun zaman önce bu prosedürü sadece bir kez gerçekleştirdiğimden ayrıntıları unuttum. ancak github da bu kişinin
yaptığımı hatırlıyorum.Size zaman kazandırabilecek birkaç görseli paylaşmak isterim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Firmware update işlemi için önceden seçilecek bilgi kaynaklarının yeterince incelenmesini, hata yapılmamasını, bu işlem sırasında herhangi bir aksaklığın cihazı brick haline getirebileceği riskini taşıdığını unutmamalıyız.
İyi şanslar
Sevgi ve saygılarımla
Şakir Polay