Scorpion'un Rezilliği,
Üzüldüm, izin vermiyorum, etmiyorum, avukat, şöyle iyi böyle iyi, gaui, x7- bir de uzatmıyorsun. Hocam iletilerde başlıkta senden bahsetmedim bile.
Scorpion şirketinden aldım ürünü senden değil, yukarıda da yazmışım olanı yazdım diye. Kimseye sormuyorum ne düşünüyorsun diye bu kadar alınmana gerek yok.
Madem üzüldün madem bu kadar seviyorsun, scorpiona yazabilirsin böyle bir müşteriniz var bu durumları yaşamış yakışmıyor sizin şirkete diye.
Emre Kaman' Alıntı:Hayır izin gerekmiyor, ancak münferit bir olayın bütün markanın adını lekelemesine karşın benim de söyleyeceklerim var, o anlama geliyor. Hepimizin başından benzer durumlar geçiyor, kızıyoruz, sinirleniyoruz. Sen de başından geçeni anlattın, üzüldük, geçmiş olsun dedik. Ama bu marka şöyle böyle, bunu alırken düşünmek gerek falan dediğin zaman, insanların algısında kötü yer etmiş oluyorsun ve ben de bunun olmasına izin vermiyorum. Ben de karşı argümanımı sunuyorum.
Sebebini de daha açık anlatayım, zamanında Gaui'nin gömülmesine ses çıkarmadık, gömen arkadaş daha sonra ikinci Gauisini de aldı, ikisini de arkadaşlarına sattı. Ne o modellerde, ne benim kendi modelimde, ne de başka bir X7'de en ufak sorun çıkmadı. Ama geçenlerde bir arkadaşım "abi X7'nin kuyruğu şeydi dimi" deyince bende jeton düştü. İşte bu kötü algıdır. Hayır arkadaş, X7'nin kuyruğu şey mey değildir. O kuyruğu "patlayan" X7'nin ta kendisi ile yapıyor Doğukan o overspeedleri, çünkü o aldı o modeli, çünkü anlıyor dilinden, çünkü model güzel model.
Hayır arkadaş, Scorpion kötü marka değildir. En kalitelilerden biridir. Senin başından bir şanssızlık geçmiş, anladık, ama oluyor böyle şeyler binlerce ürünün arasında bir tane. Hepimizin böyle bir anısı var, ama hiçbirimiz bu kadar yaygara çıkarmıyoruz. Sen kendince derdini anlatıyorsun, ama bizim yıllarca severek kullandığımız ürünler karalanınca, bizim de canımız acıyor.
Ben diyeceğimi dedim, daha fazla uzatmayı düşünmüyorum. Bence sen de aynını yap.
Üzüldüm, izin vermiyorum, etmiyorum, avukat, şöyle iyi böyle iyi, gaui, x7- bir de uzatmıyorsun. Hocam iletilerde başlıkta senden bahsetmedim bile.
Scorpion şirketinden aldım ürünü senden değil, yukarıda da yazmışım olanı yazdım diye. Kimseye sormuyorum ne düşünüyorsun diye bu kadar alınmana gerek yok.
Madem üzüldün madem bu kadar seviyorsun, scorpiona yazabilirsin böyle bir müşteriniz var bu durumları yaşamış yakışmıyor sizin şirkete diye.