Evet Kadir son 2-3 gündür Tinypic yükleme hatası veriyor Bakalım inşallah düzelir yoksa forumlara entegre olan ve çalışan resim yükleme sitesi kalmadı ne yazık ki :-\Kadir Kurt' Alıntı:.. not: tinypic te sorun var galiba fotoğrafları yüklemedi hata veriyor
Bazen oluyor böyle durumlar Yeni kiti ve sonrasını merakla bekliyoruz KadirKadir Kurt' Alıntı:Her zamanki gibi boya yapmıştım ama parçalar boyandiktan sonra esneme yaptı. Elimden geldiğince birşeyler yaptım ama düzelmedi. Bi anlık sinirle bütün kiti kırıp attım.
Tekrar kit yapımına başlayayım şimdi bu sefer boya yapmıcam sade kalsın
Kadir Kurt' Alıntı:Herkese teşekkürler ederim. Özenerek kesim yapmıştım. Volkan abi videolar için sağol birazdan izleyeyim.
Bu arada kötü haberim var ben kiti parçalayip çöpe attım :islik:
Her zamanki gibi boya yapmıştım ama parçalar boyandiktan sonra esneme yaptı. Elimden geldiğince birşeyler yaptım ama düzelmedi. Bi anlık sinirle bütün kiti kırıp attım.
Tekrar kit yapımına başlayayım şimdi bu sefer boya yapmıcam sade kalsın
Aynen abi bazen olur böyle şeylerMehmet Kucuksari' Alıntı:Bazen oluyor böyle durumlar Yeni kiti ve sonrasını merakla bekliyoruz Kadir
Yenisi gerçekten daha iyi olduAli Bülent MESGUTLU' Alıntı:Dert etme, yenisi daha iyi olur.
Yok Volkan abi buna birkaç darbe yetmez silikon banyosu lazım buna baya parçaya ayrıldıVolkan Güneş' Alıntı:resimden anlaşılan uçak iyi durumda , bir iki sıcak silikon darbesi ile eskisinden daha iyi olur bence,
Teşekkürler Halil İbrahim abi. Elektroniğide yerleştirip uçuşa hazır hale getireyim diyordum ama sabahtan beri uğraşınca yoruldum yarına bıraktım.Halil İbrahim KALAY' Alıntı:Eline sağlik. Hemen iki dakikada ne ara kesdin biçtin yapistirdin valla helal sana......
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Ali Bülent abiAli Bülent MESGUTLU' Alıntı:Eline sağlık. Çok iyi olmuş.