[Satılık]: Synergy E5 Kit , yarı fiyatına , çiziksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayırlı olsun Mevlüt abi :) kırımsız uçuşlar

Bende standart 6V servo taraftarıyım. Bu modeli RJX HV servo ile de kullandım torkda bir fark hissetmedim (çünkü 12kg yetiyor fazlasını kullanmıyor zaten) ancak servolar çok hızlı olduğu için bi yerlere bindirmemek için sağırlaştırmak zorunda kaldım. Sonra onları satıp align 615 servo taktım.
Motor olarak 4025 serisi scorpionda 6S olarak alınabilecek en güçlü motor. Daha üst 4035 gibi serilerde KV uygun motor yok. Bu modelde de 4025 -1100 kullandım gayet yeterli . Nadiren boğulur gibi oluyordu ama bizim yaptığımız ayarla iilgili olabilir tabi.
ESC için imkan varsa Hobbywing platinum V3 100 amper tavsiye ederim. Fiyat/performans olarak en iyi esc. Bec ihtiyacını ortadan kaldıacak kadar kuvvetli dahili bec'i de var.
Piller için motora göre 45C yeterli ancak 5000 mah olması taraftarıyım , model pil kısmına sığmasında problem yok. 4500 olursa biraz daha hafif olur ama bir 30 sn kadar uçuş süresi kısalır.

Kadir Kurt' Alıntı:
Hayırlı olsun Mevlüt abi :) kırımsız uçuşlar
Tesekkür ederim Kadir. İnşallah hepimize kırımsız uçuşlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlker Sönmez' Alıntı:
Bende standart 6V servo taraftarıyım. Bu modeli RJX HV servo ile de kullandım torkda bir fark hissetmedim (çünkü 12kg yetiyor fazlasını kullanmıyor zaten) ancak servolar çok hızlı olduğu için bi yerlere bindirmemek için sağırlaştırmak zorunda kaldım. Sonra onları satıp align 615 servo taktım.
Motor olarak 4025 serisi scorpionda 6S olarak alınabilecek en güçlü motor. Daha üst 4035 gibi serilerde KV uygun motor yok. Bu modelde de 4025 -1100 kullandım gayet yeterli . Nadiren boğulur gibi oluyordu ama bizim yaptığımız ayarla iilgili olabilir tabi.
ESC için imkan varsa Hobbywing platinum V3 100 amper tavsiye ederim. Fiyat/performans olarak en iyi esc. Bec ihtiyacını ortadan kaldıacak kadar kuvvetli dahili bec'i de var.
Piller için motora göre 45C yeterli ancak 5000 mah olması taraftarıyım , model pil kısmına sığmasında problem yok. 4500 olursa biraz daha hafif olur ama bir 30 sn kadar uçuş süresi kısalır.
İlker hocam modeli toplamış ve kullanmış biri olarak tecrübelerin ve önerilerin benim için altın değerindedir. Teşekkür ederim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlker Sönmez' Alıntı:
Motor olarak 4025 serisi scorpionda 6S olarak alınabilecek en güçlü motor. Daha üst 4035 gibi serilerde KV uygun motor yok. Bu modelde de 4025 -1100 kullandım gayet yeterli . Nadiren boğulur gibi oluyordu ama bizim yaptığımız ayarla ilgili olabilir tabi.

Bir noktaya itirazım olacak :)

Ben de standart 6V taraftarıyım. Önceki modelimde de 1258/1290 kullanıyordum, bunda da kullanacağım. Arda goblin700 gibi bir helide o şahane pilotajla bu servoları kullanıyor. 700 helide 20kg tork gereklidir altı kesinlikle olmaz gibi önermelere Arda'nın videolarla cevap veriyorum artık :) Neyse, itirazım hız konusuna... Araştırmalar gösteriyor ki, insan refleksleri 0.4sn gibi bir hızda yanıt veriyor. Haliyle bir servonun 0.13sn yada 0.05sn hızda olmasının bizim vereceğimiz komutlar açısından bir sıkıntısı yok. Mesele ünitenin servolarla ilişkisinde kilitleniyor. Ünitenin refleks hızı insandan çok daha üstün olduğu için, milisaniyeler burada önem kazanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...