[Satılık]: Sıfır v922 yedekleri banggood fiyatından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bulut' Alıntı:
Muhammer Bey, o zaman satarken onu belirtmeniz lazım. Sonuçta bu ürünün bedeli kayda değer değil ama, aldığı vakit kayda değer.

bu kabloların kısa olduğunu herkes biliyor v922 ilgili birçok konuda bahsi sürekli geçiyor sizinde bildiğinizi düşündüm ve çözümünüde anlattım 3 dk nızı alır. ben sipariş verirken kısa olduklarını biliyordum :RCKolik: sürekli takip ettiğimden kablo kısa diye v922 çöpe atamazdık değilmi sonuçta adamların verdiği kablo bu bizde çözüm ürettik. bu hobiye gönül verdiyseyniz ekstradan 3 dk ayırarak kabloya 2cm ek yapmak size ağır gelmemesi gerekir diye düşünüyorum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bulut muhtemelen Banggood artik sadece bu tur kablo gonderdigi ve sattigi icin Muammer Bey ayrica belirtme ihtiyaci hissetmemis olabilir. Bana da son v922 siparisi sirasinda bu izoleli ama kisa kablodan gondermislerdi. Cinliler iste kablo izalasyonlu olunca 3 kurus tasarruf icin hemen boyunu kisaltiyorlar :-\

Mehmet Abi, birebir tanismiyor olsakta sana karsi gercekten buyuk ve icten bir saygim var :RCKolik: :saygilar:
Bilgilendirme icin tesekkurler :agreed:

Kablo muhabbeti dönmüş kaçırmışım :)

Önceki mesajımda söylemek istediğim şöyle bişeydi. (Aslında oldukça da şık bir görüntü veriyor da :coolxf: )

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Muammer Abi bana servo lazım. Siz de mevcut mu? Teşekkürler

Malesef servo yok resimlerde ne varsa onlar var resimlerdekiler günceldir

Teşekkürler abi :)

son 45 tl lik malzeme kaldı resimdekiler yılın kampanyasını yapıyorum :halay: :thumbup: :lollol: :lol: hepsi 40 tl sıfır ürünler. günceldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...