[Satılık]: Sıfır v922 yedekleri banggood fiyatından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muammer Akbulut

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Hepsi
arkadaşlar modelim ve yedeklerimi satılığa çıkarttım alımları 3 lü gurup olması hem sizin hemde benim için avantajlı kargo alıcıya aittir toplu alımda fiyatı azda olsa iner
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

dişli 3 adet kaldı

Muammer Bey!!

Bilyalar
Tail motor
Tail boom
Destekli iniş takımı
normal iniş takımı
Kuyruk motoru kablosu
main frame
Pilleden 1 tanesi ( EĞER TEK SATARSANIZ VE EGER SIFIRSA )

*Bu ürünler sifir degil mi?

Alıyorum !

Hepsi sıfır sadece piller en fazla 5 kez şarj olmuşlardır en az 9 dk uçuyorlar. pili tekte veririm banggood fiyatının biraz altında

Tamam. Ama bir tanesine ihtiyacım var. Ben size bilgileri mesaj atarım. Hesap numarasını falanda oradan alırım :)p

Keşke dün ilan verseydiniz de cumartesi elimde olsaydı :( :(

Tamam kardeşim tel nom 05359488626 whatsapp kullanıyorsan ordanda bilgi alışverişinde bulunabiliriz iyi akşamlar

Bulut kardeşime satılan parçaları çıkardım v922 modelimide sattım geriye kalan malzemeler 111 tl tutuyor toptan almak isteyen resimlerdekilerin hepsini birazdaha uygun fiyata verebilirim

Parçalar elime ulaştı.

Paketlerken gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederim :saygilar:

Muhammer Bey, siz bu kuyruk motoru kablosunu nereden aldiysaniz sattiklari kablo hatali. 1, 5 cm kisa. Bundan dolayi anakarta baglayamadim. Birde bu pil v922 canopy icin değil sanirim. Pil buyuk oldugundan oturmuyor canopy?

Ynt: [Satılık]: Sıfır v922 yedekleri banggood fiyatından

Aynı kablo kısalığını ben de yaşadım banggood dan aldığım kablolarla... Kabloyu boom içinden değil de sararak üzerinden geçirince yetiyor. Içinden geçirmek için biraz kısa çünkü boomun gövdeye bağlandığı yerde kablo geri ileri yapıyor zaten anca yeten kablo öyle olunca yetmiyor..

SM-T520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pil v922 nin fakat 500 lük olduğu için biraz büyük ama canopy değmez sadece yerine biraz zor olur akadar en azında benim v922 öyleydi .
evet kablolar kısa çünkü uzunu yok v922 için bunları yolluyorlar çözümü ben ek yaparak sağladım mesela yeni kabloyu siyah kabloyu 2 cm boyundan kes kuyruk borusu içinde ekler bir yere gelmesin diye sonra hem kırmızıya hemde siyaha uzatmak için eski kopan kablodan ek yapıp yeterince uzattım ve lehim noktalarına ince bir tabaka uhu sürerek izole ettim

Ynt: [Satılık]: Sıfır v922 yedekleri banggood fiyatından

Rasim Öztürk' Alıntı:
Aynı kablo kısalığını ben de yaşadım banggood dan aldığım kablolarla... Kabloyu boom içinden değil de sararak üzerinden geçirince yetiyor. Içinden geçirmek için biraz kısa çünkü boomun gövdeye bağlandığı yerde kablo geri ileri yapıyor zaten anca yeten kablo öyle olunca yetmiyor..

SM-T520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:agreed: :)p teşekkürler Rasim :saygilar:

Muammer Akbulut' Alıntı:
pil v922 nin fakat 500 lük olduğu için biraz büyük ama canopy değmez sadece yerine biraz zor olur akadar en azında benim v922 öyleydi .
evet kablolar kısa çünkü uzunu yok v922 için bunları yolluyorlar çözümü ben ek yaparak sağladım mesela yeni kabloyu siyah kabloyu 2 cm boyundan kes kuyruk borusu içinde ekler bir yere gelmesin diye sonra hem kırmızıya hemde siyaha uzatmak için eski kopan kablodan ek yapıp yeterince uzattım ve lehim noktalarına ince bir tabaka uhu sürerek izole ettim

Muhammer Bey, o zaman satarken onu belirtmeniz lazım. Sonuçta bu ürünün bedeli kayda değer değil ama, aldığı vakit kayda değer.

Bulut' Alıntı:
Muhammer Bey, o zaman satarken onu belirtmeniz lazım. Sonuçta bu ürünün bedeli kayda değer değil ama, aldığı vakit kayda değer.
Bulut muhtemelen Banggood artik sadece bu tur kablo gonderdigi ve sattigi icin Muammer Bey ayrica belirtme ihtiyaci hissetmemis olabilir. Bana da son v922 siparisi sirasinda bu izoleli ama kisa kablodan gondermislerdi. Cinliler iste kablo izalasyonlu olunca 3 kurus tasarruf icin hemen boyunu kisaltiyorlar :-\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...