oğuz kaan kanarya' Alıntı:Hayırlı olsun Emre güle güle kullan
Teşekkürler Bu durumdan sizi kurtardıysam ne mutlu banaCahit Kaş' Alıntı:Hayırlı olsun. Rahatladım biraz. Acayip kaşıntı tutmuştu. İnan yarın ya da ertesi güne kalsa ben alacaktım.
Teşekkürler mehmet abi bundan sonraki videolarım goblin 380 eşliğinde olacakMehmet Kucuksari' Alıntı:Hepimize gecmis olsun arkadaslar Modelin forum icinde kalmasi ayrica guzel olmus. Cengiz ve Emreye hayirli olsun
Dort gozle videosunu bekliyoruzEmre BİÇEN' Alıntı:Teşekkürler mehmet abi bundan sonraki videolarım goblin 380 eşliğinde olacak
Tesekkurler celalettin abiCelalettin Yazkan' Alıntı:Genelde Sümer abi forumdan uzaklaştırılmayı teklif ederdi ben bu görevi üstlenip Cengiz'in forumdan uzaklaştırılmasını ve bizim normal gündelik hayata dönmemizi öneriyorum.
Allah'dan hesaplar eksi bakiyede de hemen silkelenip toparlıyoruz yoksa atlayıp alacağız
Alana da satana hayırlı olsun.Emre gerçekten belkide olabilecek en süper seti aldın güle güle uçur.Kırımsız zevkli uçuşlar dilerim. :agreed:
Tesekkurler Kagan soyledigin gibi guzel bir setKağan Kazancı' Alıntı:Cengiz harika bir jest hakikaten, Emre inşallah kırımsız güzel günlerde kullanırsın, efsane bir set sahibi olmuşsun,
Hayırlısı olsun..
Tesekkurler mevlut abi daha iyileri sizlerin olsunmevlüt yılmaz' Alıntı:Emre hayırlı olsun güle güle kullan kırımsız uçuşlar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Celalettin Yazkan' Alıntı:Genelde Sümer abi forumdan uzaklaştırılmayı teklif ederdi ben bu görevi üstlenip Cengiz'in forumdan uzaklaştırılmasını ve bizim normal gündelik hayata dönmemizi öneriyorum.
Allah'dan hesaplar eksi bakiyede de hemen silkelenip toparlıyoruz yoksa atlayıp alacağız
Alana da satana hayırlı olsun.Emre gerçekten belkide olabilecek en süper seti aldın güle güle uçur.Kırımsız zevkli uçuşlar dilerim. :agreed: