[Satılık]: Sab Goblin 380 FULL SET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayırlı olsun. Rahatladım biraz. Acayip kaşıntı tutmuştu. İnan yarın ya da ertesi güne kalsa ben alacaktım.

Hepimize gecmis olsun arkadaslar :laugh: Modelin forum icinde kalmasi ayrica guzel olmus. Cengiz ve Emreye hayirli olsun :halay:

Cahit Kaş' Alıntı:
Hayırlı olsun. Rahatladım biraz. Acayip kaşıntı tutmuştu. İnan yarın ya da ertesi güne kalsa ben alacaktım.
Teşekkürler Bu durumdan sizi kurtardıysam ne mutlu bana :laugh:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hepimize gecmis olsun arkadaslar :laugh: Modelin forum icinde kalmasi ayrica guzel olmus. Cengiz ve Emreye hayirli olsun :halay:
Teşekkürler mehmet abi bundan sonraki videolarım goblin 380 eşliğinde olacak :)

Genelde Sümer abi forumdan uzaklaştırılmayı teklif ederdi ben bu görevi üstlenip Cengiz'in forumdan uzaklaştırılmasını ve bizim normal gündelik hayata dönmemizi öneriyorum. :laugh:

Allah'dan hesaplar eksi bakiyede de hemen silkelenip toparlıyoruz yoksa atlayıp alacağız ;)

Alana da satana hayırlı olsun.Emre gerçekten belkide olabilecek en süper seti aldın güle güle uçur.Kırımsız zevkli uçuşlar dilerim. :agreed: :saygilar:

Cengiz harika bir jest hakikaten, Emre inşallah kırımsız güzel günlerde kullanırsın, efsane bir set sahibi olmuşsun,

Hayırlısı olsun..

Emre hayırlı olsun güle güle kullan kırımsız uçuşlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Genelde Sümer abi forumdan uzaklaştırılmayı teklif ederdi ben bu görevi üstlenip Cengiz'in forumdan uzaklaştırılmasını ve bizim normal gündelik hayata dönmemizi öneriyorum. :laugh:

Allah'dan hesaplar eksi bakiyede de hemen silkelenip toparlıyoruz yoksa atlayıp alacağız ;)

Alana da satana hayırlı olsun.Emre gerçekten belkide olabilecek en süper seti aldın güle güle uçur.Kırımsız zevkli uçuşlar dilerim. :agreed: :saygilar:
Tesekkurler celalettin abi :)
Kağan Kazancı' Alıntı:
Cengiz harika bir jest hakikaten, Emre inşallah kırımsız güzel günlerde kullanırsın, efsane bir set sahibi olmuşsun,

Hayırlısı olsun..
Tesekkurler Kagan soyledigin gibi guzel bir set
mevlüt yılmaz' Alıntı:
Emre hayırlı olsun güle güle kullan kırımsız uçuşlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tesekkurler mevlut abi daha iyileri sizlerin olsun

Hayırlı olsun emre bey gülegüle kullanın allahım pallerinize zeval vermesin. Videolarında bekliyoruz en kısa zamanda. :halay:

Hayırlı uğurlu olsun hepimizin gözü kalmıstı masallah diyelim nazar değmesin :)

Celalettin Yazkan' Alıntı:

celalettin abi güldürdün beni ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...