Kadir Kocaman
Tecrübeli Uye
- İlgi Alanı
- Heli
Cahit Kaş' Alıntı:Alana da satana da hayırlı olsun. KDS'nin fotosunu ilk gördüğümden beri içimden acaba Mesut Bey bunu satar mı diye geçirmiştim. Satış ilanı açıldığında da almamak için kendimi zor tuttum. Raptoru almasaydım bunu kesinlikle alırdım. Ama iyi ki çabuk satıldı.
Cahit ve Kadir Bey, bu durumda allahın sevgili kuluymuşsunuz ki çabuk satış ile sizi korumuşkadir kocaman' Alıntı:üstad şu kds benim de aklımdaydı ama alma teşebbüsü ile boşanma davasını başlatmış olurdum,, youtube dan videolarına bakıyorum gerçekden güzel model. üzerinde ki servolar nasıldı? hard 3d de ki performansı v.s.?
Ahmet abininkini diyorsan pazarlıga bile girmeden al derim abi ben verdim ona maliyeti 1000 civarı.Cahit Kaş' Alıntı:Alana da satana da hayırlı olsun. KDS'nin fotosunu ilk gördüğümden beri içimden acaba Mesut Bey bunu satar mı diye geçirmiştim. Satış ilanı açıldığında da almamak için kendimi zor tuttum. Raptoru almasaydım bunu kesinlikle alırdım. Ama iyi ki çabuk satıldı.
Aslında ben bir tane de 450 lik düşünüyorum ama durumlar sıkışık şu an. Bana göz kırpan bir ilan da var forumda ama...
DenizSERT' Alıntı:Ahmet abininkini diyorsan pazarlıga bile girmeden al derim abi ben verdim ona maliyeti 1000 civarı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kadir kocaman' Alıntı:üstad şu kds benim de aklımdaydı ama alma teşebbüsü ile boşanma davasını başlatmış olurdum,, youtube dan videolarına bakıyorum gerçekden güzel model. üzerinde ki servolar nasıldı? hard 3d de ki performansı v.s.?
Cahit Kaş' Alıntı:Mesut bey istiyorum ama benim de durumlar sıkışık. ama yine de ayrıntılarını paylasirsaniz sevinirim.
Mesut AKIN' Alıntı:Kadir selam, modelin uçuşu çok iyi , karbon frame align dan daha kalın, kesim ve karbon kaliştesi çok iyi ilerde birtane daha alırım mutlaka durumları düzeltince
kendi servoları DS610 özelliklerinde Hard 3D çok rahat yapar