[Satılık]: Goblin 700 | Gens Ace 45c-60c 22.2 Volt Lipo | Align 800 mx Dominator | Trex 600
Emre Kaman' Alıntı:
Hakan abim hayırlı uğurlu olsun
Gönlünde hangi model yatıyor bilmiyorum ama, hakkını sonuna kadar vereceğinden şüphem yok. Pallerin yere değmesin
Teşekkür ederim Emrem
,sayenizde büyük sınıflara cesaret ediyorum , gönlümde fıstık gibi bir ec-145 yatıyor , ama foruma da danışmak faydalı olacaktır...
İlker Sönmez' Alıntı:
Hep beraber güzel bir fusalage seçelim yeni bir konuda
Bu çok güzel bir fikir İlker hocam
, ben seçeneklerin olduğu bir konu açayım , bakalım en beğenilecek model hangisi olacak , doğrusu şimdiden merak ediyorum......
Mesut Sert' Alıntı:
Hayırlı olsun
Güle gule kullanın.kırımsız uçuşlar dilerim.
Teşekkür ederim Mesut bey
Oğuz Gün' Alıntı:
Ne mutlu sana abi ne kadar sevenin varmış forumda. Bizde kalanlara bir güncel deriz olur biter.
Sağolasın Oğuz Bey , arkadaşlarımızın gösterdiği teveccüh, beni bile şaşırttı
, onların sevgi ve saygısını kazanabildiysem ne mutlu bana ki , bundan daha büyük bir keyif ve onur olamazdı benim için... Yoksa modeldi , modelcilikti hakikaten bahane.....
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hakanim terkar hayirli ugurlu olsun. Bu kis Oldukca dolu ve zevkli bir kis olacak insallah
Oguz bugun Yarin bu ilani kilitleriz. Kalanlar icin yeni bir ilan actim. Haftalik guncellemeri oradan devam edersin
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Çok teşekkür ederim kardeşim , siz üstadlarım olmasanız benim haddime mi 600 sınıf , inşallah bu kış dediğin gibi dolu dolu geçer ve tatmin edici güzel konular paylaşmak nasip olur......
İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Hakan abimmmmmm [emoji3]
Hayırlı uğurlu olsun. Sana yakışır canım abim.
İnanki heyecanımızı bir kat daha katladın.
Scale üstadından büyük bir atak helal olsun diyorum.
Sen bunun altından her şekilde kalkarsın ve üst düzey bir model çıkaracağına zerre kadar şüphem yok.
pallerin yere değmesin inşallah :saygılar:
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah İbrahim
, üstad kiiim ben kim , inşallah bana olan bu güven ve beklentinizi boş çıkarmam , hakikaten emek verilecekse büyük bir sınıf üzerinde emek vermek gerekiyordu , ilk adımı attık , dualarınızla Rabbim utandırmasın inşallah....
Rasim Öztürk' Alıntı:
Hakan abi, biz daha 250 yi yeni yeni sindirebilmişken, asıl bomba patladı
Ötekinde alan dardı, kısıtlamalar vardı, bunda artık geniş geniş takılırsın. Zaten elinden her iş geliyor, ortaya çıkacak sonuçtan şimdiden eminim
Scale kralı olacak, ilgiyle takipteyiz
Rasim kardeşim ,çok teşekkür ederim
, scale kralı
, biraz fazlaca iyimserlik oldu gibi...
Elimden her iş geliyor mu , böyle bir algı mı oluşturdum bilmiyorum
,aslında beni bu forumda kırk defa cebinden çıkaracak senin gibi yetenekli arkadaşlarımız da çok elhamdülillah . İlk defa yapacağım ben de , istediğim fuselagenin fiyatı kargosu hariç 545 dolar , daha içinin upgrade'leri de yok
, ben bu parayı mümkün değil veremem , o yüzden fuselage olarak %100 yerli malı , elle üretim bir fuselage yapmayı planlıyorum, haliyle biraz daha geniş zamanlı ve beklemeli bir konu olacaktır , şimdiden bu teveccüh ve beklentilerinizin altında kalmamak için beni ciddi bir endişe ve korku sardı bile...
İnşallah Rabbim utandırmasın........