[Satılık]: Align Trex 600 ESP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[Satılık]: Goblin 700 | Gens Ace 45c-60c 22.2 Volt Lipo | Align 800 mx Dominator | Trex 600

Hep beraber güzel bir fusalage seçelim yeni bir konuda :)

[Satılık]: Goblin 700 | Gens Ace 45c-60c 22.2 Volt Lipo | Align 800 mx Dominator | Trex 600

oo Hakan abi hayırlısı olsun merak la sonuçları bekliyorum.

Herkese çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar , modeli teslim alınca yeni bir konu üzerinden devam edebiliriz , zira Oğuz Bey'in satış konusu sayemde çorba oldu... :laugh: :saygilar:

Hayırlı olsun
Güle gule kullanın.kırımsız uçuşlar dilerim.

Ne mutlu sana abi ne kadar sevenin varmış forumda. Bizde kalanlara bir güncel deriz olur biter. :)

Hakanim terkar hayirli ugurlu olsun. Bu kis Oldukca dolu ve zevkli bir kis olacak insallah :halay: :yuppi:

Oğuz Gün' Alıntı:
Ne mutlu sana abi ne kadar sevenin varmış forumda. Bizde kalanlara bir güncel deriz olur biter. :)
Oguz bugun Yarin bu ilani kilitleriz. Kalanlar icin yeni bir ilan actim. Haftalik guncellemeri oradan devam edersin :)

Hakan abimmmmmm [emoji3]
Hayırlı uğurlu olsun. Sana yakışır canım abim.
İnanki heyecanımızı bir kat daha katladın.
Scale üstadından büyük bir atak helal olsun diyorum.
Sen bunun altından her şekilde kalkarsın ve üst düzey bir model çıkaracağına zerre kadar şüphem yok.
pallerin yere değmesin inşallah :saygılar:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan abi, biz daha 250 yi yeni yeni sindirebilmişken, asıl bomba patladı :eek: :)

Ötekinde alan dardı, kısıtlamalar vardı, bunda artık geniş geniş takılırsın. Zaten elinden her iş geliyor, ortaya çıkacak sonuçtan şimdiden eminim %p

Scale kralı olacak, ilgiyle takipteyiz :thumbup:

Emre Kaman' Alıntı:
Hakan abim hayırlı uğurlu olsun :) Gönlünde hangi model yatıyor bilmiyorum ama, hakkını sonuna kadar vereceğinden şüphem yok. Pallerin yere değmesin :)

Teşekkür ederim Emrem :saygilar: ,sayenizde büyük sınıflara cesaret ediyorum , gönlümde fıstık gibi bir ec-145 yatıyor , ama foruma da danışmak faydalı olacaktır... :saygilar:

İlker Sönmez' Alıntı:
Hep beraber güzel bir fusalage seçelim yeni bir konuda :)

Bu çok güzel bir fikir İlker hocam :thumbup: , ben seçeneklerin olduğu bir konu açayım , bakalım en beğenilecek model hangisi olacak , doğrusu şimdiden merak ediyorum...... :D :saygilar:

Mesut Sert' Alıntı:
Hayırlı olsun
Güle gule kullanın.kırımsız uçuşlar dilerim.

Teşekkür ederim Mesut bey :saygilar:

Oğuz Gün' Alıntı:

Sağolasın Oğuz Bey , arkadaşlarımızın gösterdiği teveccüh, beni bile şaşırttı :) :bravo: , onların sevgi ve saygısını kazanabildiysem ne mutlu bana ki , bundan daha büyük bir keyif ve onur olamazdı benim için... Yoksa modeldi , modelcilikti hakikaten bahane..... :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hakanim terkar hayirli ugurlu olsun. Bu kis Oldukca dolu ve zevkli bir kis olacak insallah :halay: :yuppi:
Oguz bugun Yarin bu ilani kilitleriz. Kalanlar icin yeni bir ilan actim. Haftalik guncellemeri oradan devam edersin :)

Çok teşekkür ederim kardeşim , siz üstadlarım olmasanız benim haddime mi 600 sınıf , inşallah bu kış dediğin gibi dolu dolu geçer ve tatmin edici güzel konular paylaşmak nasip olur...... :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Hakan abimmmmmm [emoji3]
Hayırlı uğurlu olsun. Sana yakışır canım abim.
İnanki heyecanımızı bir kat daha katladın.
Scale üstadından büyük bir atak helal olsun diyorum.
Sen bunun altından her şekilde kalkarsın ve üst düzey bir model çıkaracağına zerre kadar şüphem yok.
pallerin yere değmesin inşallah :saygılar:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Estağfurullah İbrahim :laugh: , üstad kiiim ben kim , inşallah bana olan bu güven ve beklentinizi boş çıkarmam , hakikaten emek verilecekse büyük bir sınıf üzerinde emek vermek gerekiyordu , ilk adımı attık , dualarınızla Rabbim utandırmasın inşallah.... :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hakan abi, biz daha 250 yi yeni yeni sindirebilmişken, asıl bomba patladı :eek: :)

Ötekinde alan dardı, kısıtlamalar vardı, bunda artık geniş geniş takılırsın. Zaten elinden her iş geliyor, ortaya çıkacak sonuçtan şimdiden eminim %p

Scale kralı olacak, ilgiyle takipteyiz :thumbup:

Rasim kardeşim ,çok teşekkür ederim :saygilar: , scale kralı :eek: , biraz fazlaca iyimserlik oldu gibi... :laugh: Elimden her iş geliyor mu , böyle bir algı mı oluşturdum bilmiyorum :D ,aslında beni bu forumda kırk defa cebinden çıkaracak senin gibi yetenekli arkadaşlarımız da çok elhamdülillah . İlk defa yapacağım ben de , istediğim fuselagenin fiyatı kargosu hariç 545 dolar , daha içinin upgrade'leri de yok :D , ben bu parayı mümkün değil veremem , o yüzden fuselage olarak %100 yerli malı , elle üretim bir fuselage yapmayı planlıyorum, haliyle biraz daha geniş zamanlı ve beklemeli bir konu olacaktır , şimdiden bu teveccüh ve beklentilerinizin altında kalmamak için beni ciddi bir endişe ve korku sardı bile... :D
İnşallah Rabbim utandırmasın........

[Satılık]: Goblin 700 | Gens Ace 45c-60c 22.2 Volt Lipo | Align 800 mx Dominator | Trex 6

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
... fuselage olarak %100 yerli malı , elle üretim bir fuselage yapmayı planlıyorum, haliyle biraz daha geniş zamanlı ve beklemeli bir konu olacaktır...

Abi yalnız şu cümleyle çıtayı öyle bir yere koydun ki, bu dediğine cesaret edecek modelci dünya çapında parmakla sayılır... :)

Ben de hemen hemen tüm yaşıtlarım gibi Airwolf izleyerek büyüdüm, belki de helikoptere merak sarmamın nedeni de bu dizidir :) Dolayısıyla bell-222'nin biraz modifiye edilmiş hali "Airwolf" diyorum :)

[Satılık]: Goblin 700 | Gens Ace 45c-60c 22.2 Volt Lipo | Align 800 mx Dominator | Trex

Emre Kaman' Alıntı:
Abi yalnız şu cümleyle çıtayı öyle bir yere koydun ki, bu dediğine cesaret edecek modelci dünya çapında parmakla sayılır... :)

Ben de hemen hemen tüm yaşıtlarım gibi Airwolf izleyerek büyüdüm, belki de helikoptere merak sarmamın nedeni de bu dizidir :) Dolayısıyla bell-222'nin biraz modifiye edilmiş hali "Airwolf" diyorum :)

Airwolf benim de epey severek izlediğim bir diziydi... :D , ama gerçek dünyada sadece 1 adet örneği olan bir model , gerçi scalesi de mükemmel oluyor ama... :D
Bakalım , anketi açıp görsellerle bir değerlendirme yapalım o zaman.. :saygilar:

Emin abinin scale de çok güzeldi abi ama senin düşündüklerini bir görelim ona göre oyumuzu verelim :)

Oooo. Hayırlı olsun Hakan abi ,Burdur da görmek isterim ben bu yaz geliyorum :RCKolik: :saygilar:

Hayırlı olsun Hakan'cım, güzel günlerde keyifle uçur.

tapatalk ile gönderildi

Teşekkür ederim abilerim , kardeşlerim , emaneti bugün teslim aldım :halay: , aslında hususi Uşak için yol hazırlıkları yapıyordum , ama öğrendim ki bizim buradan Uşak'a gidiş var ama dönüş ertesi gün olunca vazgeçtim.Kargoda karar kıldık.Sağolsun Oğuz Bey paketlemek için o kadar mücadele vermiş ki , helimi bugün sağsalim teslim aldım.
Unboxing çekme fırsatım olmadı :D , çünkü kargoyu teslim alırken kırık mı değil mi korkumu yenmek için daha oracıkta açtım.
Oğuz Bey'in o kadar titiz mücadelesine rağmen , adamlar koliyi fırlatıyorlar mı , üzerinde mi tepiniyorlar ne yapıyorlarsa , kanopi tutacağının birini kırmayı becermişler vesselam :mad: , şükür önemli başka hiçbir yerinde çizik bile yok.Bu arada helinin durumu da , gerçekten sıfır kilometre desem yalan olmaz arkadaşlar , kondüsyonu mükemmel , bu vesile ile Oğuz Bey'e tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. :thumbup:
Büyük sınıf heliyi elime alınca , kendi kendime de bir gülmek geldi , bu zaman kadar imkanlar sebebi ile hep minik helilerle uğraştım , yaa ne çileler çekmişim dedim kendi kendime :laugh: , ama hepsinin yeri bir başka tabi...
Fotolar akşama inşallah.......Sonra da Oğuz bey'den çaldığım bu konuyu da kilitleyip arşive kaldırabiliriz..... :halay: :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...