rüyadan uyandim Trex 550 l dominator kirim

geçmiş olsun Gökhan ...

Geçmiş olsun Gökhan.

tapatalk ile gönderildi

:saygilar: iyi temennileriniz icin tesekkur ederim abilerim kardeslerim yavas yavas toplariz artik :RCKolik:

Gökhan geçmiş olsun kardeşim üzücü bir durum insanı hobiden soğutan şeyler bunlar inşallah en kısa zamanda toplayabilirsin modeli hevesini kaybetmeden devam edersin.

:RCKolik: sagol kemalcan kardesim tesekkur ederim

Geçmiş olsun.
Sorun fbl ünitede ise bir benzeri kaçınılmaz olabilir.
İyice inceleyiniz,topladım bitti derken aynısının olması hepimizi çok üzer.

Resimler bakılırsa da sorun fbl gibi.swash,kol aynı anda sadece düştüğünde kırılır. havada bu şekilde kırılmaz bence.
hocam üniteyi iyice incele bence.

Gökhan kardeşim geçmiş olsun, bu son kırımın olsun inşallah,kırımdan daha çok, neden olduğunu bulman daha önemli.
gerçekten havada mı kırıldı swash ki neden öyle bir kırılma olsun durduk yere anlamsız geliyor ama üniteye ne olduda sapıttı o da ayrı bir soru, G pro kullanıyosun dimi?

Çok geçmiş olsun.
En önemlisi kimseye zarar gelmemiş olması tabiki...

CENK EŞSİZ' Alıntı:
Resimler bakılırsa da sorun fbl gibi.swash,kol aynı anda sadece düştüğünde kırılır. havada bu şekilde kırılmaz bence.
hocam üniteyi iyice incele bence.
Kontrol etcem artik kardesim cok tesekkur ederim

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Gökhan kardeşim geçmiş olsun, bu son kırımın olsun inşallah,kırımdan daha çok, neden olduğunu bulman daha önemli.
gerçekten havada mı kırıldı swash ki neden öyle bir kırılma olsun durduk yere anlamsız geliyor ama üniteye ne olduda sapıttı o da ayrı bir soru, G pro kullanıyosun dimi?
Tesekkur ederim abii evet gpro kullaniyorum ayar isini senin videon sayesinde yaptim valla olmadi uniteyi degistircem iyi dileklerin icin tesekkur ederim abii