rüyadan uyandim Trex 550 l dominator kirim

bartender198409

Çalışkan Uye
:saygilar: bu gun 550 dominatorumle invert takla alan turu denemelerini yapiyordum gayetde basariliydim inmeme saniyeler kala mehmet abimizin logo 800 olayindaki gibi heli kendini yere firlatti sonuc olarak swasplate disliler kuyruk boom dfc ball link ana pal kuyruk pali skidler stabilizerler pert tek tesellim servolar motor esc saglam canopyde sorun yok ama yaklasik bi 200 dolarlik masrafi var gibi belkide fazla ben bu yazi kapattim seneye kadar anca toplarim modeli oysaki daha 6 inci ucusum sansizlikmi desek kor talihmi desek bilemedim :RCKolik:
Anlamadigim konu fotolardanda gorunen O swasplate nasil kirildi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu arada herkesin ramazani serifi mubarek olsunn

Öncelikle geçmiş olsun. Size bişey olmadı ya gerisi önemli değil.

Swasplate havada iken kırılma şansı varmı?

Helikopter ilk nereye yattı.düşme esnasında ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan geçmiş olsun , gerçekten çok üzücü bir kırım olmuş.. :( Hataya gelince , kırım sırasında da olmuş olabilir , ball link topunun fazla sıkılmasından da kaynaklanmış olabilir , pek çok değişik sebebi olabilir...Sezonu kapatmazsın inşallah kısa zamanda toplar , bir maiden daha yaparsın.......Büyük heli böyle , kırım olunca malesef derdi de büyük oluyor.... :saygilar:

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun. Size bişey olmadı ya gerisi önemli değil.

Swasplate havada iken kırılma şansı varmı?

Helikopter ilk nereye yattı.düşme esnasında ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim erhan abii tam inise gectigim sirada yerden tas catlasa 2 metre kala oldu iniyodum zaten tail in pozisyondayken birden sagdan takla atti ve sonuc bu anlamis degilim ya swash kirildi yada unitee abii :RCKolik:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Gökhan geçmiş olsun , gerçekten çok üzücü bir kırım olmuş.. :( Hataya gelince , kırım sırasında da olmuş olabilir , ball link topunun fazla sıkılmasından da kaynaklanmış olabilir , pek çok değişik sebebi olabilir...Sezonu kapatmazsın inşallah kısa zamanda toplar , bir maiden daha yaparsın.......Büyük heli böyle , kırım olunca malesef derdi de büyük oluyor.... :saygilar:
Abi cok tesekkur ederim benim sahsi hatam olsa canim yanmiycak zaten inise gecmistim 2 metre var yada yoktu tail in hover pozisyonda heli birden sagdan takla atip gum yere cakti kendini ya elevator swashi tutan ballink kokunden nasil kirildi onu anlamis degilim toplarim yavas yavas ama baya bi uzun surecek gibi toplamam saglik olsun abii sim calisiriz bizde :RCKolik:

:saygilar: zaten videosu var yukleyince sonunda kareye girmis kirim en kisa zamanda yuklicem

Büyük geçmiş olsun senin adına üzüldüm biraz sezon ortasına kadar uçsaydın bari sağlık toplarsın inşallah.

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Büyük geçmiş olsun senin adına üzüldüm biraz sezon ortasına kadar uçsaydın bari sağlık toplarsın inşallah.
Sagol abi bende oyle sezon ortasina kadar ucayim diyordum ama mekanik yada herneyse ariza yakami cabuk yakaladi saglik olsun diyelim bundada vardir bi hayir

Gökhan geçmiş olsun modele yeni alışmıştın inşallah en kısa zamanda toplarsın. :saygilar:

Geçmiş olsun üzücü bi kırım olmuş.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan bey üzücü bir durum olmuş. Geçmiş olsun :(

Geçmiş olsun Gökhan, gayet güzel gidiyordun gerçekten. :(

Helici olupta binbir türlü sebepten kırım yapmayan yoktur sanırım aramızda. Bizim hobinin böyle bir tarafı var malesef. :'(

Önce heliyi güzel bir söküp bakıma alır sonra yavaş yavaş toplarsın inşallah. :RCKolik:

Büyük geçmiş olsun Gökhan :-\ Bu işin olmazsa olmazlarından birisi de ne yazık ki bu kırımlar... Inşallah tez zamanda toplayıp,yeniden aramızda olursun :)

En kısa zamanda toplaman ve tekrar kırım olmaması dileğiyle geçmiş olsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi