Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Banshee 850 için, birçok 700 den bile hafiftir, aşırı düşük rpm lerde bile iş yapar diyorlar.
Banshee 700 ün birine Pyro 650 motoru takmışlar, yardırıyor resmen... Düz Pyro 650 benim 550sx e taktığım motor, 3kW continuous gücü var (4.5kW peak)... (Normalde 550 için 2200-2400W fazla fazla yeterli, ben kiti uygun alınca motoru güzelinden alayım dedim aynı kapıya çıktı)
Neyse hadi diyelim Competition serisi, o da 3.5kW... Oldukça fena bi alet, 600 lük motoru ile deliler gibi uçuyor
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
** Logo xxtreme serisi o zamanlar var tabii ki..
** Nispeten yeni tanıdık ama Vbar Control kumanda da var o zamanlar.. Vbar Neo yok ama VBC satellite çıkmış, Vbar Miniye bağlanmış..
** Shape S8 yeni yeni gösteriyor kendini..
** Soxos da eski çirkin tasarımı ile mevcut..
** Henseleit TDS... Diabolo S... ve diğerleri boy gösteriyor...
Guzel bir video olmus Eger butik modelleri bir tarafa birakirsak gordugum kadari ile 2 firma Rotorlive cok iyi hazirlanmis. Biri Mikado digeri de Goblin
Bu arada video sayesinde yeni Logo 700 kuyruk kisminin neden plastik oldugunu ogrenmis olduk Bir de VBAR Control "Soft Touch" versiyonun ciktigini
Çok aşırı bir çalışma yok, devrim niteliğinde bir ürün yok bu iki markada (nitro gerçi devrim sayılabilir) fakat bazı firmaların yeni hiçbirşey sunmadıkları (bavarian demon, castle...) düşünülürse, yine de teşekkür etmemiz lazım az da olsa çalışan firmalara
Compass'ı da unutmayalım. Daha düşük bütçeler daha mütevazi bir sunum fakat onlar da çalışmaya devam edenlerden...
Bu arada Rotorlive 2016 3D yarışma sonuçları.;
1. Dunkan Bossion - Soxos
2. Marik Wiehenstroth - Logo 700
3. Jonathan Bossion - Soxos
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol