ROTORLIVE 2016 - Haberler, Yenilikler... Logo700... Goblin Nitro... Diğerleri...

Banshee de dikkatimi çeken hiç dişli olmaması, nasıl uçar ki acep bu? Nasıl sesi vardır, güzeldir muhakkak..

ROTORLIVE 2016 - Haberler, Yenilikler... Logo700... Goblin Nitro... Diğerleri...

Banshee 850 için, birçok 700 den bile hafiftir, aşırı düşük rpm lerde bile iş yapar diyorlar.

Banshee 700 ün birine Pyro 650 motoru takmışlar, yardırıyor resmen... Düz Pyro 650 benim 550sx e taktığım motor, 3kW continuous gücü var (4.5kW peak)... (Normalde 550 için 2200-2400W fazla fazla yeterli, ben kiti uygun alınca motoru güzelinden alayım dedim aynı kapıya çıktı)

Neyse hadi diyelim Competition serisi, o da 3.5kW... Oldukça fena bi alet, 600 lük motoru ile deliler gibi uçuyor :laugh:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Geldik en uzun ve en doyurucu videoya... 20dk nızı ayırıp fuara gitmiş kadar olun :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Geldik en uzun ve en doyurucu videoya... 20dk nızı ayırıp fuara gitmiş kadar olun :saygilar:
En güzelini en sona sakladım diyorsun yani :laugh: :D

Özellikle dikkat ettim ama ne yazık ki Alman firması "Bavarian Demon" bu fuar yer aldı ama yeni versiyon 3SX ile ilgili haber çıkmadı ? !!

Nerede ise 1 yıl olacak ama ortada hala yeni versiyondan eser yok :rolleyes:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mehmet abi helifreakten de baktım, yeni birşey yok Bavarian Demon tarafında... Millet artık işi iyice dalgaya vurmuş durumda;

Rasim Öztürk' Alıntı:
Mehmet abi helifreakten de baktım, yeni birşey yok Bavarian Demon tarafında... Millet artık işi iyice dalgaya vurmuş durumda;

Şunlar harbiden süpermiş :lollol: :lol:

Once upon a time in a galaxy far far away...

Once upon a time, in a parallel universe..... BD actually released a new system.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Eline sağlık Rasim, sayende gezmiş kadar olduk fuarı heliye doydum diyebilirim. :halay:

Birde böyle zamanlarda zengin olasım geliyor. :laugh: :lollol: :lollol:

Not: Nasıl olunuyor bilen varsa özelden iletişime geçsin lütfen. ;D

Paylaşıma devam :laugh:

Nico Niewind... Banshee 850... :saygilar:

Birazcik gecikmeli de Rotorlive 2015 fuar videosu da benden gelsin :lol: :lol:

Ee hadi 2014 de benden gelsin ;D

** Logo xxtreme serisi o zamanlar var tabii ki..
** Nispeten yeni tanıdık ama Vbar Control kumanda da var o zamanlar.. Vbar Neo yok ama VBC satellite çıkmış, Vbar Miniye bağlanmış..

** Shape S8 yeni yeni gösteriyor kendini..
** Soxos da eski çirkin tasarımı ile mevcut..

** Henseleit TDS... Diabolo S... ve diğerleri boy gösteriyor...

Teşekkürler Rasim abi ders arası 20 dk su gibi geçti :) Alıgn yok muydu sanki ben mi görmedim ???

Mikado'dan da güzel bir video, rotorlive ve ürünleri üzerine :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Mikado'dan da güzel bir video, rotorlive ve ürünleri üzerine :saygilar:
Guzel bir video olmus :thumbup: Eger butik modelleri bir tarafa birakirsak gordugum kadari ile 2 firma Rotorlive cok iyi hazirlanmis. Biri Mikado digeri de Goblin :bravo:

Bu arada video sayesinde yeni Logo 700 kuyruk kisminin neden plastik oldugunu ogrenmis olduk ;) Bir de VBAR Control "Soft Touch" versiyonun ciktigini :D

Çok aşırı bir çalışma yok, devrim niteliğinde bir ürün yok bu iki markada (nitro gerçi devrim sayılabilir) fakat bazı firmaların yeni hiçbirşey sunmadıkları (bavarian demon, castle...) düşünülürse, yine de teşekkür etmemiz lazım az da olsa çalışan firmalara :)

Compass'ı da unutmayalım. Daha düşük bütçeler daha mütevazi bir sunum fakat onlar da çalışmaya devam edenlerden...

Bu arada Rotorlive 2016 3D yarışma sonuçları.;

1. Dunkan Bossion - Soxos
2. Marik Wiehenstroth - Logo 700
3. Jonathan Bossion - Soxos

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol