Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu okuyunca tam 8 yıl önce ilk defa İstanbula gelen Tareq'in Hazerfen şenliği aklıma geldi. O zamanlar zevkle düzenlediğim şu özel videoyu da paylaşmış olayım
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ömer çok çok güzel. Acaba diyorum PC başına geçip çalışsam mı falan. Ama benim helikopterler bozuk heralde hiç biri böyle uçmuyor. Ayrıca benim için rahatlatıcı olması için modeli şöyle 50 metre yukarıdan yere son hız kafa dikleme çarpman lazım. Asfalta yapışmazsa içim rahatlamaz
Tebrik ediyorum seni??
Ali Abi'ye katılıyorum, bende söyle oluyor. Ömer'in videoyu izliyorum sonra pc başına geçiyorum. 5 dakika sonra kapatıyorum. Ömer gibi çıkmıyor hareketler. Sticklerine sağlık, başarılarının devamını diliyorum.
Ömer çok çok güzel. Acaba diyorum PC başına geçip çalışsam mı falan. Ama benim helikopterler bozuk heralde hiç biri böyle uçmuyor.. Asfalta yapışmazsa içim rahatlamaz
Tebrik ediyorum seni??
@Ali Haydar GÖK abi teşekkürler.[Ayrıca benim için rahatlatıcı olması için modeli şöyle 50 metre yukarıdan yere son hız kafa dikleme çarpman lazım] Ali abi genelde video çekimleri sırasında bir çok deneme yapıyorum[video denemelerinde çok çok kırdığım için] istersen kırım derleme videosu yapabilirim. Belki daha rahatlatıcı olur.