Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,025 Tepkime puanı 43,862 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 5 Nis 2025 #46 Yusuf Atik' Alıntı: Mehmet Bey rica etsem g4.5 linkini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Ejder' Alıntı: Mehmet bey RF 4.5 için link verebilir misiniz rica etsem. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkler özelden gönderilmiştir.
Yusuf Atik' Alıntı: Mehmet Bey rica etsem g4.5 linkini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Ejder' Alıntı: Mehmet bey RF 4.5 için link verebilir misiniz rica etsem. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Linkler özelden gönderilmiştir.
S Servet GÜNEŞ Yeni Uye Katılım 9 Eki 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Yaş 39 Konum Çorlu İlgi Alanı Hepsi 9 Nis 2025 #47 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Linkler özelden gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden.
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Linkler özelden gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla ... rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden.
CANKUT TAŞ Uye Katılım 22 Eki 2023 Mesajlar 196 Tepkime puanı 128 Yaş 32 Konum EDİRNE KEŞAN İlgi Alanı Uçak 9 Nis 2025 #48 Phoenix rc kullanıyorum ama realflight 3 veya 4.5 denemek istiyorum.Özelden link atabilir misiniz?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,025 Tepkime puanı 43,862 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 10 Nis 2025 #49 Servet GÜNEŞ' Alıntı: rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla ... CANKUT TAŞ' Alıntı: Phoenix rc kullanıyorum ama realflight 3 veya 4.5 denemek istiyorum.Özelden link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir. Tepkiler: Servet GÜNEŞ ve CANKUT TAŞ
Servet GÜNEŞ' Alıntı: rica etsem bana da yollar mısınız linki? okulda öğrencilerimle deneyimlemek isteriz. teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla ... CANKUT TAŞ' Alıntı: Phoenix rc kullanıyorum ama realflight 3 veya 4.5 denemek istiyorum.Özelden link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Özelden gönderilmiştir.