O onur demirr Yeni Uye Katılım 1 May 2015 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Yaş 35 İlgi Alanı Heli 19 Mar 2020 #211 merhabalar acaba simulasyon yazılımının linkini alabilir miyim ? Mehmet Kucuksari' Alıntı: Kumandanızın linki var mı ? Genişletmek için tıkla ...
merhabalar acaba simulasyon yazılımının linkini alabilir miyim ? Mehmet Kucuksari' Alıntı: Kumandanızın linki var mı ? Genişletmek için tıkla ...
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 Mar 2020 #212 onur demirr' Alıntı: merhabalar acaba simulasyon yazılımının linkini alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
onur demirr' Alıntı: merhabalar acaba simulasyon yazılımının linkini alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
İ İbrahim Derdiyok Yeni Uye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Yaş 38 Konum ankara İlgi Alanı Uçak 20 Mar 2020 #213 Merhaba Mehmet Bey rica etsem realflight simulasyon linki alabilirmiyim?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 20 Mar 2020 #214 İbrahim Derdiyok' Alıntı: Merhaba Mehmet Bey rica etsem realflight simulasyon linki alabilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
İbrahim Derdiyok' Alıntı: Merhaba Mehmet Bey rica etsem realflight simulasyon linki alabilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
A Aytac Uzum Yeni Uye Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 19 Tepkime puanı 8 Yaş 36 İlgi Alanı Hepsi 21 Mar 2020 #215 Merhaba ben de link alabilir miyim Mehmet Bey?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 22 Mar 2020 #216 Aytac Uzum' Alıntı: Merhaba ben de link alabilir miyim Mehmet Bey? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
Aytac Uzum' Alıntı: Merhaba ben de link alabilir miyim Mehmet Bey? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
Z zafer şahin61 Uye Katılım 28 May 2013 Mesajlar 79 Tepkime puanı 2 Yaş 39 31 Mar 2020 #217 rica etsem bende realflight link alabilir miyim teşekkürler şimdiden
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 31 Mar 2020 #218 zaferr' Alıntı: rica etsem bende realflight link alabilir miyim teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... Öncelikle daha önce sizden rica ettiğimiz AD-SOYADI nızı profil sayfanızdan güncelleyebilir misiniz Zafer bey Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
zaferr' Alıntı: rica etsem bende realflight link alabilir miyim teşekkürler şimdiden Genişletmek için tıkla ... Öncelikle daha önce sizden rica ettiğimiz AD-SOYADI nızı profil sayfanızdan güncelleyebilir misiniz Zafer bey Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Z zafer şahin61 Uye Katılım 28 May 2013 Mesajlar 79 Tepkime puanı 2 Yaş 39 31 Mar 2020 #219 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Öncelikle daha önce sizden rica ettiğimiz AD-SOYADI nızı profil sayfanızdan güncelleyebilir misiniz Zafer bey Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın mustafa bey dikkatimden kaçmış güncelledim teşekkür edrim Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve LEVENT UYGUN
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Öncelikle daha önce sizden rica ettiğimiz AD-SOYADI nızı profil sayfanızdan güncelleyebilir misiniz Zafer bey Genişletmek için tıkla ... Kusura bakmayın mustafa bey dikkatimden kaçmış güncelledim teşekkür edrim
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 31 Mar 2020 #220 zafer şahin61' Alıntı: Kusura bakmayın mustafa bey dikkatimden kaçmış güncelledim teşekkür edrim Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz, hiç sorun değil Özelden az önce linkleri gönderdim
zafer şahin61' Alıntı: Kusura bakmayın mustafa bey dikkatimden kaçmış güncelledim teşekkür edrim Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz, hiç sorun değil Özelden az önce linkleri gönderdim
Alihan HEKİMOĞLU Yeni Uye Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 17 Tepkime puanı 11 Yaş 28 Konum Ankara İlgi Alanı Uçak 3 Nis 2020 #221 Merhaba Mehmet abi rica etsem ben de realflight simulasyon linki alabilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Mehmet abi rica etsem ben de realflight simulasyon linki alabilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 3 Nis 2020 #222 Alihan HEKİMOĞLU' Alıntı: Merhaba Mehmet abi rica etsem ben de realflight simulasyon linki alabilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir Tepkiler: Alihan HEKİMOĞLU
Alihan HEKİMOĞLU' Alıntı: Merhaba Mehmet abi rica etsem ben de realflight simulasyon linki alabilirmiyim? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
Alihan HEKİMOĞLU Yeni Uye Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 17 Tepkime puanı 11 Yaş 28 Konum Ankara İlgi Alanı Uçak 3 Nis 2020 #223 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Özelden cevap verilmiştir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mehmet Abi Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Özelden cevap verilmiştir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mehmet Abi
Uğur Altunbaş Yeni Uye Katılım 22 Haz 2015 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Yaş 41 İlgi Alanı Hepsi 8 Nis 2020 #224 Merhabalar Rf g4.5 ile multiplayer nasil ayarlayabilirim bilginiz varmidir?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,949 Tepkime puanı 43,807 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 8 Nis 2020 #225 Uğur Altunbaş' Alıntı: Merhabalar Rf g4.5 ile multiplayer nasil ayarlayabilirim bilginiz varmidir? Genişletmek için tıkla ... Hatırladığım kadarıyla RF 4.5 çok eski bir sürüm olduğu için multiplayer özelliği ne yazık ki yok
Uğur Altunbaş' Alıntı: Merhabalar Rf g4.5 ile multiplayer nasil ayarlayabilirim bilginiz varmidir? Genişletmek için tıkla ... Hatırladığım kadarıyla RF 4.5 çok eski bir sürüm olduğu için multiplayer özelliği ne yazık ki yok