Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

merhabalar phonix R/C 5.5 bilgisayarıma yükledim ama kendine özel bi usb istiyor sanırım. elimde rc tech usb rc fligt sımulator var onunla kullanamadım yardımcı olur musunuz acaba ? bu rc işine uzun zamandır ara vermiştim tekrardan geri dönüş yapacağım inşallah

dongle olmadan indirip kurabiliyorduk sanırım crack yaparak sanırım. o şekilde yapabilir miyiz acaba ?
Evet elinizdeki "rc tech usb rc fligt sımulator" kumandası ve crack ile kullanabilirsiniz. Phoenix kurulum linkleri ve anlatım videolarını özelden mesaj olarak gönderdim. ;)

Evet elinizdeki "rc tech usb rc fligt sımulator" kumandası ve crack ile kullanabilirsiniz. Phoenix kurulum linkleri ve anlatım videolarını özelden mesaj olarak gönderdim. ;)
çok teşekkür ederim mehmet abi hemen çalışmalara başlayıp yapım aşamasına geçmek istiyorum :) sürekli forumda birşeyler okuyorum iyiki varsınız...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
merhaba iyi günler bende bu alana yeniden giriş yapıyorum. Elimde ucuz simulasyon kumandalarından var rica etsem bu kumanda ile uyumlu bir simulasyon önerirmisiniz. Ayrıca link de verebilirmisiniz? iyi günler.

sm600 sımılasyon kumandası var bende wındows 11 ıcın uyumlu model ucak sımılasyon uygulamalar hangısı dır lınk atarmısınız realfılgt olursa cok ıyı olur benım kumanda uyumlu surum bulamadım hıc bılgım yok acıklama yapıp atarsanız cok sevınırım ben bır turlu yapamadım eskı lınkler ındırdım denedım olmuyor lutfen yardımcı olun

sm600 sımılasyon kumandası var bende wındows 11 ıcın uyumlu model ucak sımılasyon uygulamalar hangısı dır lınk atarmısınız realfılgt olursa cok ıyı olur benım kumanda uyumlu surum bulamadım hıc bılgım yok acıklama yapıp atarsanız cok sevınırım ben bır turlu yapamadım eskı lınkler ındırdım denedım olmuyor lutfen yardımcı olun
RF ve Phoenix indirme linklerini özelden gönderdim. RF aktivasyon seri numaralarında sıkıntı olduğu için öncelikle Phoenix kurmanızı öneririm. Kumandanız ile ilgili detayları aşağıdaki konudan bulabilirsiniz.