Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Merhabalar Mehmet bey. bende link rica etsem verme şansınız var mı acaba.
 
Realflight kullanmanı öneririm Türker hocam. Üstelik hazır kumandan da var. Ben bu kumandayla öğrendim. :)
 
Aslında phoneix5.5 bilgisayarımda yüklü fakat resimdeki kumandayı tanımıyor başka kumanda mı almalıyım?
Abi sende bu RF original sim Kumandası olduğunu bilmiyordum o yüzden Phoenix önermiştim. Sana gönderdiğim RF 4.5 linklerini kurup dener misin. Ama senin EMU kullanmana gerek yok.
 
Abi sende bu RF original sim Kumandası olduğunu bilmiyordum o yüzden Phoenix önermiştim. Sana gönderdiğim RF 4.5 linklerini kurup dener misin. Ama senin EMU kullanmana gerek yok.
abi mesajını yeni gördüm. senin attığın linkten ben RF7 indirip aynı gün kurdum kullanıyorum teşekkür ederim
 
  • Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
selamlar , uzun zaman oldu forumda yorum yapmayalı sanırım , artık ufaktan sahalara dönmeye başladım yada sahalara ger dönmeye uğraşıyorum diyelim , foruma da geri dönmek bu konu ile olsun benim için :)

forumda bır cok yetkin arkadasımız bu konuda yorumlarını belirtmiş , önceden yazıldımı veya cevaplandımı bilmiyorum. Cok uzun zamandır modelciliğe ara verdiğimden dolayı takip edemiyordum , bahsedildiyse kusuruma bakmayın .

farklı kaliteli simulasyon arayışınız var ise önerim ;

steam uygulamasını indirip ACCU RC simulasyon uygulamasını 22$ gibi bir fiyata alabilirsiniz.
Grafıklerını özellikle RC heli ile ilgilenen pilotlar ıcın bir çok güncel model mevcut.
Şu an kendim VBAR klasik kumandasi ile , hiç bir ayar yapmadan kurulum esnasında Radio kısmından VBAR seçtiğimde , aynı ucus esnasında kullandıgım gibi tüm swich leri özel bir ayarlama yapmadan kullanıyorum.( idle , hold vsvs gibi )

Ayrıca ACCU RC de , helikopterin bütün özelliklerini kşiselleştirebiliyor ( SERVO , Batarya , Motor , ESC , Model rengi , Pich açıları , Değişik pal modelleri ) buna göre ayarladıgınız modelin her ne kadar da "SİMULASYON" olsa uçuş karakteri , uçuş süreleri ve tepkileri gibi dinamiklerde değişkenliği görebiliyorsunuz.

Sahalara tekrar dönmem vesilesi ile pratik eksiğimi Ve Vbar kumandaya geçtigimden dolayı Simulasyon arayışımı accurc ile noktaladım.

En azından ücretsiz demo sürümünü inidirip ( internet baglantısı gerekiyor indirirken ) deneyebilirsiniz sınırlı ve süreli bir erişim sanırım.

Herkese kırımsız ucuşlar dilyorum. :RCKolik:
 
Son düzenleme:
Tekrar aramıza hoşgeldin Ediz kardeşim. :saygilar:Seni gördüğüme sevindim, biz eski jenerasyonlar hobiden epey uzaklaştık maalesef. :( Benim gibi birkaç dinozor forum sayesinde uzaktanda olsa camiadan haberdar olmaya gayret ediyoruz. :)

Genç arkadaşlarımız şartlar özellikle ekonomik olarak zorlu olsada tüm hızlarıyla ve her yönüyle devam ediyorlar hobiye. :bravo: Biz saha tarafında aktif olamasak bile onları forumdan takip etmekten büyük keyif alıyoruz doğrusu. :coolxf:

Eğer sahalara dönersen aktif olduğun dönemlerde olduğu gibi inanılmaz bir enerji katacağına eminim. :heartxf: Forumda bir yazar olarakta seni özledik, simülasyon tavsiyen çok güzel oldu. %p Her platformda görüşmek dileğiyle kardeşim. :RCKolik: