Mustafa YILDIRIM33 Çalışkan Uye Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 275 Tepkime puanı 343 Yaş 39 Konum Tarsus İlgi Alanı Hepsi 7 Mar 2020 #316 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Özelden cevap verilmiştir Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. Tepkiler: Mehmet Kucuksari
M Mehmet_Demir Yeni Uye Katılım 21 Ara 2019 Mesajlar 9 Tepkime puanı 4 Yaş 37 Konum GAZİANTEP İlgi Alanı Uçak 19 Mar 2020 #317 Merhaba Mehmet Bey. Rica etsem bana da gönderir misiniz linki? Teşekkürler
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,887 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 Mar 2020 #318 Mehmet_Demir' Alıntı: Merhaba Mehmet Bey. Rica etsem bana da gönderir misiniz linki? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
Mehmet_Demir' Alıntı: Merhaba Mehmet Bey. Rica etsem bana da gönderir misiniz linki? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
Taha KOÇAK Tecrübeli Uye Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 1,465 Yaş 20 Konum İstanbul Web sitesi tahakocak.com.tr İlgi Alanı Heli 19 Mar 2020 #319 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Özelden cevap verilmiştir Genişletmek için tıkla ... Abi aktif rf7 serial var mı?
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Özelden cevap verilmiştir Genişletmek için tıkla ... Abi aktif rf7 serial var mı?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,887 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 Mar 2020 #320 Taha Koçak' Alıntı: Abi aktif rf7 serial var mı? Genişletmek için tıkla ... Ben de olanların hepsini paylaştım senle. Başka ve yeni ne yazık ki elimde yok Tepkiler: Taha KOÇAK
Taha Koçak' Alıntı: Abi aktif rf7 serial var mı? Genişletmek için tıkla ... Ben de olanların hepsini paylaştım senle. Başka ve yeni ne yazık ki elimde yok
Taha KOÇAK Tecrübeli Uye Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 1,465 Yaş 20 Konum İstanbul Web sitesi tahakocak.com.tr İlgi Alanı Heli 19 Mar 2020 #321 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ben de olanların hepsini paylaştım senle. Başka ve yeni ne yazık ki elimde yok Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok abi. Bu arada sanada söyleyeyim yakında 3-4 aya yeni model geliyor
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ben de olanların hepsini paylaştım senle. Başka ve yeni ne yazık ki elimde yok Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok abi. Bu arada sanada söyleyeyim yakında 3-4 aya yeni model geliyor
tugay şahin Yeni Uye Katılım 2 Kas 2019 Mesajlar 27 Tepkime puanı 12 Yaş 32 Konum istanbul İlgi Alanı Hepsi 19 Mar 2020 #322 Merhaba Mehmet Hocam . Rica etsem bana da gönderir misiniz linki? Teşekkürler
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,887 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 Mar 2020 #323 tugay şahin' Alıntı: Merhaba Mehmet Hocam . Rica etsem bana da gönderir misiniz linki? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
tugay şahin' Alıntı: Merhaba Mehmet Hocam . Rica etsem bana da gönderir misiniz linki? Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
H Hüseyin Ademoğlu Yeni Uye Katılım 30 Kas 2019 Mesajlar 11 Tepkime puanı 9 Yaş 35 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 19 Mar 2020 #324 Mehmet Bey Merhaba, rica etsem bana da link gönderebilir misiniz ?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,887 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 20 Mar 2020 #325 Hüseyin Ademoğlu' Alıntı: Mehmet Bey Merhaba, rica etsem bana da link gönderebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir Tepkiler: Hüseyin Ademoğlu
Hüseyin Ademoğlu' Alıntı: Mehmet Bey Merhaba, rica etsem bana da link gönderebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Özelden cevap verilmiştir
I iliffe Yeni Uye Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 3 Tepkime puanı 7 Yaş 46 Konum Australia İlgi Alanı Hepsi 21 Mar 2020 #326 Mr. Mehmet do you have a link to the simlauncher2014.exe file please? I have the saili donge but cant find the file anywhere. Im trying to run realflight 7.5 with the saili 22 in 1 dongle. Would be so grateful and forever in your debt Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mr. Mehmet do you have a link to the simlauncher2014.exe file please? I have the saili donge but cant find the file anywhere. Im trying to run realflight 7.5 with the saili 22 in 1 dongle. Would be so grateful and forever in your debt
oğuzhan YENİÇERİ Uye Katılım 23 Şub 2015 Mesajlar 50 Tepkime puanı 8 Konum BEYLİKDÜZÜ İlgi Alanı Hepsi 21 Mar 2020 #327 Mehmet Bey Merhaba, rica etsem bana da link gönderebilir misiniz ?
Mustafa YILDIRIM33 Çalışkan Uye Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 275 Tepkime puanı 343 Yaş 39 Konum Tarsus İlgi Alanı Hepsi 21 Mar 2020 #328 merhaba tekrardan, sol stick elevatör ters çalışıyor. İleri ittiğimde uçak havalanıyor, geri çektiğimde uçak burnunu indiriyor. nasıl düzeltebilirim? kalibrasonda chanel 1 olarak görülmekte.
merhaba tekrardan, sol stick elevatör ters çalışıyor. İleri ittiğimde uçak havalanıyor, geri çektiğimde uçak burnunu indiriyor. nasıl düzeltebilirim? kalibrasonda chanel 1 olarak görülmekte.
Mustafa YILDIRIM33 Çalışkan Uye Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 275 Tepkime puanı 343 Yaş 39 Konum Tarsus İlgi Alanı Hepsi 21 Mar 2020 #329 Mustafa YILDIRIM33' Alıntı: merhaba tekrardan, sol stick elevatör ters çalışıyor. İleri ittiğimde uçak havalanıyor, geri çektiğimde uçak burnunu indiriyor. nasıl düzeltebilirim? kalibrasonda chanel 1 olarak görülmekte. Genişletmek için tıkla ... Çözdüm arkadaşlar, controller-channel mapping gelen pencerede hangi kanal ters ise yanındaki "reverse" kutusuna tik koyun. düzeliyor.,,, Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mustafa YILDIRIM33' Alıntı: merhaba tekrardan, sol stick elevatör ters çalışıyor. İleri ittiğimde uçak havalanıyor, geri çektiğimde uçak burnunu indiriyor. nasıl düzeltebilirim? kalibrasonda chanel 1 olarak görülmekte. Genişletmek için tıkla ... Çözdüm arkadaşlar, controller-channel mapping gelen pencerede hangi kanal ters ise yanındaki "reverse" kutusuna tik koyun. düzeliyor.,,, Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
H Hakan Akdağ Yeni Uye Katılım 26 Ara 2018 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 Yaş 46 Konum Kastamonu İlgi Alanı Hepsi 22 Mar 2020 #330 lütfen bende link alabilir miyim? çok işime yarayacak teşekkür ederim