Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun yok ama sıkıntı var Mehmet Bey ?. Yanılmıyorsam sizin gönderdiğinizden daha sonra indirilen 7.5 versiyonları farklı . Ben RF7 ile kumandalarımı çalıştıramamıştım ama 7.5 dosyasını 2018 de indirdiğimde bütün kumandalar Banggood dan aldığım dongle ile kullanılabilir olmuştu . Yanıldığımı sanmıyorum çünkü ben uzun süre RF 7.5 ile sim çalıştım . Farklı bir durum vardı ve ben yanlış hatırlıyor olabilirmiyim diye düşünmeye başladım doğrusu? . 2018 sonu gibi indirilen RF7 7.5 güncellemme dosyasını görmem lazım ki bilgiyi kesinleştirebileyim .
Son sürümü buldum 7.50.013 . Şimdi bide indirebileceğim biyer bulabilirsem çözeriz sorunu .
13/06/2019 -- 21:33 Güncelleme : 7.5 sürümü için register olduğumuz server kapandığı için artık 7.5 güncellemesi yalan olmuş gibi gözüküyor
14/06/2019 15:32 Attığım maile cevap vermişler ve cevapta bazen güncelleme hizmeti veren sunucunun hata verdiğini ve buna dönem dönem müdahale ettiklerini söylediler . Bazende kullanıcıların firewalllarından dolayı olabildiğini yazmışlar . Neticede bugün update etmeyi başardım ve RF7 yi RF 7.5 olarak güncelledim . Güncelleme neticesinde fark ettim ki en son sürüm 7.50.015 olarak geçiyor ve maalesef benim dongle ımda bir arıza var ki RF 7.5 ta da kumanda bulunamadı hatası verdi .