Dinçer SARIEREN Çalışkan Uye Katılım 16 May 2016 Mesajlar 324 Tepkime puanı 605 Yaş 43 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 1 Şub 2020 #16 Sıkı bir çalışma oluyor indoor ile, tavsiye ederim, disiplin için çok iyi. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Sıkı bir çalışma oluyor indoor ile, tavsiye ederim, disiplin için çok iyi. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 1 Şub 2020 #17 Dinçer SARIEREN' Alıntı: Sıkı bir çalışma oluyor indoor ile, tavsiye ederim, disiplin için çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Zamanında ben de denemiştim Simulasyonda da olsa gerçekten de farklı bir deneyim oluyor Bu arada maşallahın var Dinçer Sen de iyice aldın yürüdün Tepkiler: Türker Akgün
Dinçer SARIEREN' Alıntı: Sıkı bir çalışma oluyor indoor ile, tavsiye ederim, disiplin için çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Zamanında ben de denemiştim Simulasyonda da olsa gerçekten de farklı bir deneyim oluyor Bu arada maşallahın var Dinçer Sen de iyice aldın yürüdün
Dinçer SARIEREN Çalışkan Uye Katılım 16 May 2016 Mesajlar 324 Tepkime puanı 605 Yaş 43 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 1 Şub 2020 #18 eyvallah abi, daha yolumuz epey uzun, ülkemiz imkanları dahilinde şimdilik bu kadar, teşekkür ederim. Tepkiler: Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
eyvallah abi, daha yolumuz epey uzun, ülkemiz imkanları dahilinde şimdilik bu kadar, teşekkür ederim.