Türker Akgün
Moderator
Tebrikler arkadaşlar. Buluşmaları görmek çok güzel bir motivasyon oluyor hepimiz için. Daha nicelerini keyifle takip etmek dileğiyle.
bir sonraki bulusmada insallah selcuk kardesimin ucaklarini test edecegiz.
umarim sayimiz ve ucaklarimiz dahada artar
Tarih ve yeri paylaşalım ben de katılmak isterim
Eline sağlık Selçuk, buluşma kırımlarla geçse de , bence senin açından çok verimli geçmiş.En azından deneyimli modelcileri birebir görüp çoğu şeyi aklında karşılaştırıp ,taşları yerine koyma şansın olmuştur.
Videolarda akşam bakıcam , ama buluşma gerçekten güzel olmuş , ellerine sağlık.
Görseller için teşekkürler arkadaşlar @Selçuk Erdoğmuş , @Burak Ağcayazı ve @Ali Emre KAYGIN
RCKolik Ankara ekibi gün geçtikçe büyüyor
Videolardan gördüğüm ve duyduğum kadarıyla oldukça eğlenceli, öğretici ve güzel bir buluşma olmuş. Özellikle sizlerden daha tecrübeli AMUK Ekim’iyle tanışmanız da şahane olmuş
@Selçuk Erdoğmuş öncelikle Kırım için geçmiş olsun kırımın nedeni tam göremesemde büyük ihtimal oryantasyon kaybı. Yerinde olsam bir sonraki uçağımı simülasyon çalışmadan uçurmayı denemem. Tamam Kırımlar bu hobinin bir parçası ama zaman içinde Kırım sayısı arttıkça insan da doğal olarak yoruluyor. O yüzden özellikle başlarda kendini fazla üzmene gerek yok diye düşünüyorum Zaten ilerleyen zamanlarsa illa ki Kırım yaşayacaksın merak etme
İlk simülasyon çalışıp çalışmadığımı sordular, Sonra da üstten dihedral kanatlı tranier bir uçak yapmam gerektiğini bir kez de AMUK ekibinden duydum. THK Model uçak merkezine gelip her türlü imkanlarından yararlanabileceğimi söylediler. Tranier uçak bitince tüm ayarları orada yapacağız. Adım adım acele etmeden öğrenerek uçurmam gerektiği konusunda defalarca uyarı aldım. Ağırlık merkezi, kanat, motor yönü, rüzgarın kalkış için yönleri ve en önemlisi pist güvenlik kurallarını öğrendik.Bu arada esas merak bir konu var @Selçuk Erdoğmuş . İllaki AMUK üyeleri ile de bir değerlendirme yapmışsındır. Bundan sonraki modelin ne olacak acaba ?
Bu güzel buluşmaya bizlerin de sanal ortamda da olsa eşlik etmemizi sağladığınız için tekrar teşekkürler arkadaşlar