Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ozalitçiye bu çizimin çıktısı gerekiyor deyiver, rulo kağıda basarlar. Corel Draw, Photoshop gibi tüm programlar iş görür, yalnız biraz güçlü bir bilgisayarla daha hızlı olur.
Ozalitçiye bu çizimin çıktısı gerekiyor deyiver, rulo kağıda basarlar. Corel Draw, Photoshop gibi tüm programlar iş görür, yalnız biraz güçlü bir bilgisayarla daha hızlı olur.
Hocam gideceğim Özalitçiyi aradım mailinizi verin ben gelene kadar hazır olsun diye. Adam dedi hangi boyut kağıda istiyorsunuz? Rulo kağıda Dosyanın boyunu neyse o dedim. Galiba dosya boyutundan nasıl bir kağıda çıkaracaklarını bilmiyorlar ????
Çok teşekkür ederim hocam ? Allah razı olsun. Allah uçurduğunuzu düşürmesin, kırıma uğratmasın, lipo pilinize zeval vermesin, motorlarınıza daimi güç versin, pervanelerinize balans, ESC'lerinize sağlıklı çalışmayı nasip etsin inşallahhhhhh. Suphaneke dinimiz amin ??
Hocam özalitçiyi aradım, verdiğiniz ölçüleri söyledim. Bizde maksimum en 90cm dedi. Bu durumda a0 olarak çıkarmak zorunda kalıcam. Full Size dı sanırım o da öyle değil mi?. Teyit amaçlı cevap alabilir miyim lütfen?