Cahit Kaş Kıdemli Uye Katılım 6 Mar 2013 Mesajlar 2,092 Tepkime puanı 1,916 İlgi Alanı Heli 29 Haz 2016 #16 Gerçekten güzel görünüyor. Daha önce bir rc araba alacaktım. Geatbestte çok ucuzdu. Bi baktım ürünün iki katı kargo çıkıyor.
Gerçekten güzel görünüyor. Daha önce bir rc araba alacaktım. Geatbestte çok ucuzdu. Bi baktım ürünün iki katı kargo çıkıyor.
senginfb I believe I can Fly Katılım 19 Ara 2015 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Yaş 45 29 Haz 2016 #17 RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Mehmet Kucuksari' Alıntı: Evet ifade pek güzel olmamış Yani göl ve gölet demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... 3 tarafi denizlerle cevrili canim Turkiyemde sizin oldugunuz bolge de yok mu su birikintisi?
RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Mehmet Kucuksari' Alıntı: Evet ifade pek güzel olmamış Yani göl ve gölet demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... 3 tarafi denizlerle cevrili canim Turkiyemde sizin oldugunuz bolge de yok mu su birikintisi?
senginfb I believe I can Fly Katılım 19 Ara 2015 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Yaş 45 29 Haz 2016 #18 RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Cahit Kaş' Alıntı: Gerçekten güzel görünüyor. Daha önce bir rc araba alacaktım. Geatbestte çok ucuzdu. Bi baktım ürünün iki katı kargo çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Gearbest e yazdim , alternatif kargo fiyati bulsunlar diye, ben kargonun boyle oldugunu bilmiyordum.
RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Cahit Kaş' Alıntı: Gerçekten güzel görünüyor. Daha önce bir rc araba alacaktım. Geatbestte çok ucuzdu. Bi baktım ürünün iki katı kargo çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Gearbest e yazdim , alternatif kargo fiyati bulsunlar diye, ben kargonun boyle oldugunu bilmiyordum.
senginfb I believe I can Fly Katılım 19 Ara 2015 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Yaş 45 29 Haz 2016 #19 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ucuz bir kargo seçeneği bulunda hemen sipariş geçelim bir tane Acaip canım çekti şu an Genişletmek için tıkla ... Kargo sorununun cozulmesi icin guzel bir email yazdim gearbest e. Turkiyeye satmak istiyorsa, kargoyu duzeltmeli.
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ucuz bir kargo seçeneği bulunda hemen sipariş geçelim bir tane Acaip canım çekti şu an Genişletmek için tıkla ... Kargo sorununun cozulmesi icin guzel bir email yazdim gearbest e. Turkiyeye satmak istiyorsa, kargoyu duzeltmeli.
Mustafa Baydaş Çalışkan Uye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 201 Tepkime puanı 1 Yaş 30 İlgi Alanı Multikopter 30 Haz 2016 #20 RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Çok güzel hayırlı olsun
senginfb I believe I can Fly Katılım 19 Ara 2015 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Yaş 45 30 Haz 2016 #21 mustafa baydaş' Alıntı: Çok güzel hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 30 Haz 2016 #22 RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Serhan Engin' Alıntı: Kargo sorununun cozulmesi icin guzel bir email yazdim gearbest e. Turkiyeye satmak istiyorsa, kargoyu duzeltmeli. Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir geri donus oldu mu acaba ??
RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Serhan Engin' Alıntı: Kargo sorununun cozulmesi icin guzel bir email yazdim gearbest e. Turkiyeye satmak istiyorsa, kargoyu duzeltmeli. Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir geri donus oldu mu acaba ??
senginfb I believe I can Fly Katılım 19 Ara 2015 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Yaş 45 1 Tem 2016 #23 RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Mehmet Kucuksari' Alıntı: Herhangi bir geri donus oldu mu acaba ?? Genişletmek için tıkla ... Bugun geri donduler. Yeni bir kargo firmasi arayisina girmisler, su an icin baska bir cozum sunamiyorlar, bir gelisme olursa haber verecekler.
RC TEKNE - Muhtesem bir tekne - Fei Lun FT011 - Gearbest Mehmet Kucuksari' Alıntı: Herhangi bir geri donus oldu mu acaba ?? Genişletmek için tıkla ... Bugun geri donduler. Yeni bir kargo firmasi arayisina girmisler, su an icin baska bir cozum sunamiyorlar, bir gelisme olursa haber verecekler.
senginfb I believe I can Fly Katılım 19 Ara 2015 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Yaş 45 3 Tem 2016 #24 Bu arada teknenin pili, sitede 6-7 dakika diyor ama ben periscope videosunda gordugunuz gibi yaklasik 9-10 dakika kullandim.
Bu arada teknenin pili, sitede 6-7 dakika diyor ama ben periscope videosunda gordugunuz gibi yaklasik 9-10 dakika kullandim.
E Emrah Evci Yeni Uye Katılım 10 Nis 2015 Mesajlar 23 Tepkime puanı 15 Yaş 39 Konum Bursa İlgi Alanı Hepsi 22 Ağu 2020 #25 Herkese günaydın, Acaba bu tekneye ait esc konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?Sıfır ya da ikinci el olabilir
Herkese günaydın, Acaba bu tekneye ait esc konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?Sıfır ya da ikinci el olabilir