Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 3 Eyl 2022 #121 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi Ali Haydar GÖK' Alıntı: Güzel uçuyor kerata Genişletmek için tıkla ... Eskisi kadar vakit olmadığından tıngır mıngır uçuyoruz artık Tepkiler: Deniz Tanrıverdi ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkür ederiz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abi Ali Haydar GÖK' Alıntı: Güzel uçuyor kerata Genişletmek için tıkla ... Eskisi kadar vakit olmadığından tıngır mıngır uçuyoruz artık
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,506 Tepkime puanı 2,849 Yaş 26 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 19 Haz 2024 #122 Modellere kavuşmuşken 1 pil uçmadan olmaz dedim ve kısa bir özlem giderme uçuşu yaptım . Buruna çok hafif ağırlık istiyormuş ama Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Türker Akgün, Mehmet Kucuksari, Ali Haydar GÖK ve 1 kişi daha
Modellere kavuşmuşken 1 pil uçmadan olmaz dedim ve kısa bir özlem giderme uçuşu yaptım . Buruna çok hafif ağırlık istiyormuş ama Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol