Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Bu kumandayı bir Türlü tedarik edemedim. THK nın stoğuna ne zaman gireceği belli değilmiş. Promodelin direk şubesine gittim onlarda da yokmuş. Sanırım bu kumandayı bulamayacağım. Daha önce denediğiniz, beni yormayıp skntı cıkarmıcak ve paylaştığınız sim programları ile uyumsuzluk yapmıcak win7 için tavsiye edebileceğiniz bir kumanda mevcut mu?
İyi akşamlar arkadaşlar ben gerçekten merak ediyorum ben bu THK sim kumandası çok kaliteli ve kullanışlımı? yoksa alışıla gelmiş, çok kullanıcısı olan, sorunları bilinen bir ürün olduğundan mı tercih sebebi? ben SM600 SIX kullanıyorum acaba yanıldım mı diye soruyorum kendime. kendi kumandam dan memnunum sim kumanda sorunlarından hiçbirini yaşamıyorum acaba ikinci el bir THK kumandamı alsam bazen çok uygun fiyatlara satılıyor. kafam karışık açıkçası pilotaja sim kumandasının farklığı etki eder mi acaba biton soru oldu galiba
Edit: bende birde Spektrum DX8 var ona bir 21 in dongle alıp onumu kullansam ?
Sim kumandaları plastik kalitesi ve stikler olarak çok madah şeyler değil ama sim çalışmayada engel değiller, bende Dynam 6ch var onu kullanıyorum.
Dün şu ürünü aldım, geldiğinde spektrum kumandamla bunu kullanacağım.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
THK Sim kumandasi ile ilgili tahminlerin tamamen dogru Mustafa, bu nedenle almana hic gerek yok Elindeki ile aynen devam. Fakat tevfik beyin verdigi linkteki i alabilirsin. Bununla DX8 ilerde kullanabilirsin
THK Sim kumandasi ile ilgili tahminlerin tamamen dogru Mustafa, bu nedenle almana hic gerek yok Elindeki ile aynen devam. Fakat tevfik beyin verdigi linkteki i alabilirsin. Bununla DX8 ilerde kullanabilirsin
Teşekkürler Mehmet bey aslında kanım kaynıyor şöyle basit bir klon modelde olsa alıp uçup kırıp tamiri, ayarı, pilotajı derken tam modelci olmak ama hanımla anlaşamıyoruz diyorum helikopter alacağım oda oyuncak aldırmam çevremiz ne der felan paran varsa yatırım yap ilerde lazım olur gibi sıkıntı var o konuda belkide birçok modelci yaşamıştır bu sorunları ama ben kafama koyduğumu yaparım, zaten kumanda alıp işe girdik çıkış yok artık sıra şarj cihazı ve sonra model kimisi finansman bulamaz bende işimi görecek var ama harcayamıyorum para dürtüyor bende forumkolik oldum sürekli okuyorum
Linkler için teşekkürler Mustafa Bey. Ancak bu sabah vermiş olduğunuz linkteki mağazayı aradım ve "Kayra Hobi" nin kapanmış olduğunu ve sitedeki numaranın Eren Hobi olduğunu öğrendim.
Eren Hobi de de Art-tech kumanda stoklarında yokmuş malesef. Her yerde olduğu gibi onlarda da SM600 bulunuyor. THK yı aradım onlar da 3 ay içinde geleceğini söylüyorlar.
SM600 ise kullanıcılarını ikiye bölen bir kumanda ve fazlasıyla kafamı karıştırmış durumda.