rc-pazar.com ilan sitesi açıldı! Bütün modelcileri bekleriz :)

nihat nihat

Yeni Uye
Katılım
9 Ocak 2024
Mesajlar
9
Tepkime puanı
12
Yaş
34
Konum
istanbul
İlgi Alanı
Uçak
Sevgili modelci dostlarım,

, heyecanla açıldı! Artık modelcilik tutkunları için özel bir alışveriş platformumuz var. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız! İşte ’un sunduğu avantajlar:

  1. Ücretsiz Üyelik: Kayıt olmak için tek yapmanız gereken bir hesap oluşturmak. Üyelik ücretsiz ve kolay!
  2. İlan Verme Fırsatı: Elinizdeki model uçak, helikopter, araba, tekne veya ekipmanları satmak mı istiyorsunuz? rc-pazar.com üzerinden ilan verin ve hemen alıcılarla iletişime geçin.
  3. Site İçi Mesajlaşma: İlanlarınıza gelen soruları ve teklifleri kolayca yanıtlayın.
  4. Takas İmkanı: Başka bir modelciyle takas yapmak istiyor musunuz? rc-pazar.com sayesinde takas teklifleri alabilirsiniz.
  5. Etkin Kategoriler: Hangi modelcilik alanına ilgi duyuyorsanız, o kategoride ilanlarınızı paylaşabilirsiniz. Uçaklar, helikopterler, dronlar, tekneler, yarış arabaları ve daha fazlası!
  6. Aranan Ürünler: Satın almak istediğiniz ancak bulamadığınız ürün mü var? Arananlar kategorisine ilan vererek aradığınız ürünü diğer modelcilere duyurun! Elbette birisinin elinde vardır.
  7. Hizmet: Modelcilikle ilgili hizmet veriyor veya bir hizmete mi ihtiyacınız var? Hizmetler kategorisini kullanarak tamir, bakım, pilotaj eğitimi gibi konularda uzmanlarla buluşun!
, modelcilik dünyasının yeni alışveriş noktası. Hemen üye olun, ilan verin ve diğer modelcilerle iletişime geçin. Unutmayın, bu platform sizin için!

Modelcilik heyecanını paylaşmak için ’a davetlisiniz! 🚁🛩️🚗
 
RC Pano uzun yıllar modelcilere önemli bir hizmet vermişti. Kapandığında zannedersem hepimiz üzüldük. Böyle platformları ayakta tutmak emek gerektiriyor, hiç kolay değil.

Nihat Bey'e bu yolcuğunda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Modelcilere özel, böyle bir platform olması hepimiz için güzel bir haber bence.

Hayırlı olsun :saygilar:
 
Öncelikle yeni satış platformu hepimize hayırlı olsun. Modelcilik camiasının ihtiyacı vardı.

İnşallah kısa bir sürede istenilen noktaya gelir ve eskiden olduğu gibi ihtiyaç halinde bakılacak ilk yer olur. :)