- İlgi Alanı
- Heli
H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Cengiz pal aci olcer flybarsiz 500fl icin olurmu? Is gorurmu yoksa illa digital olmasi sartmi?
digital olan herseyi kendi ayarliyor oyleyse.cengiz okkalı' Alıntı:olur abi neden olmasın ancak uzerıne bitane su terazisi yapıstırmanda fayda var kolaylık olması için zira gözunuzle duzlugunu kestirmeniz lazım
H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:digital olan herseyi kendi ayarliyor oyleyse.
duzlugunden emin olduktan sonra bu da aciyi olcer sorun olmaz diyosan ben alayim kardeşim
Rasim Öztürk' Alıntı:Eskiden FBL mi vardı
Hepsi çubukluydu...
Abi lipoyu biliyorum zaten daha once turnigy kumandamda kullaniyordum. Birlikte sattim. Gecenki indirimde de alamadim pisman oldum. Umarim Cengiz Beyinki duruyordur.Celalettin Yazkan' Alıntı:Nesimi bey kaçırma ben 3 yıldır aynı lipoyu sorunsuz kullanıyorum [emoji106]
Nesimi Sakmak' Alıntı:Abi lipoyu biliyorum zaten daha once turnigy kumandamda kullaniyordum. Birlikte sattim. Gecenki indirimde de alamadim pisman oldum. Umarim Cengiz Beyinki duruyordur.
SM-N900 cihazımdan gönderildi
Guzel bende banka bilgisi alayim ozelden.cengiz okkalı' Alıntı:Lipo pil duruyor abi özelden adres bilgilerini verebilirsiniz